I30 kombi jan full width pip image 2

5 FUNKTIONER SOM GÖR RESAN BEKVÄMARE

Övrigt - 22 December 2017

Våra bilar är fullproppade av egenskaper som ser till att bekvämligheten är på topp under dina längre resor. Oavsett om du kör till grannstaden för en dagstripp eller skidstugan för en veckas semester, kan timmarna i bilen bli många. Just därför har vi utvecklat flertalet bilfunktioner för att göra din resa så härlig som möjligt.

Lifetime MapCare™*

Redan innan resans start kan tanken på en helt outforskad körsträcka vara nog för att du ska börja oroa dig. För att slippa det har vi utvecklat vårt unika system Hyundai Lifetime MapCare™, vilket gör att alla Europas fjärran destinationer plötsligt känns mycket mer åtkomliga. Med Lifetime MapCare™* får du tillgång till korrekta och uppdaterade kartor samt programvara, och slipper oroa dig över att köra fel. Passa på att göra en kostnadsfri uppdatering nästa gång du servar bilen på en auktoriserad Hyundaiverkstad.

Lifetime MapCare™* är inkluderat i alla våra bilar med ett inbyggt navigationssystem från 2010 och framåt. Då systemet inkluderar hela Europa, kan du känna dig säker även när du planerar in avlägsna platser i din rutt.

mapcare

Panorama soltak

i30 sun roof

Tänk dig att du susar fram på ödsliga vägar i ett vinterlandskap, medan en mörk stjärnhimmel breder ut sig alldeles ovanför dig. Det blir en oförglömlig upplevelse.

Under vintern är soltimmarna få, så det blir extra viktigt att ta tillvara på varenda en. Panorama soltaket bidrar dessutom till en ännu rymligare känsla i bilen. Under en längre körsträcka kan det göra väldigt stor skillnad.

Välj mellan tre lägen; öppna det helt och släpp in både ljus och luft, behåll det stängt men njut av ljusintaget genom glastaket, eller låt det vara stängt och täckt. Du kan även vinkla taket i bakkant.

Adaptiv farthållare

Om du kör på motorvägen under en längre tid är Hyundais adaptiva farthållare ditt nya hemliga vapen. Bilen kan själv både hålla en konstant hastighet samt ett bra avstånd till bilen framför, genom att automatiskt accelerera samt bromsa. Fantastiskt vid köer!

I våra bilar med elmanövrerad pakeringsbroms lägger den adaptiva farthållaren i bromsen till bilen står stilla när trafiken stannar, och accelererar till din önskade hastighet så fort som det går att köra igen. Eftersom du inte konstant behöver hålla din fot på pedalen kan du koppla av i benen och hitta en bekvämare körposition under stora delar av färden.

i30-2017-adaptiv-farthallare

Apple CarPlay

Nya i30 image grid 3/3 carplay

Alla som någon gång har åkt på vintersemester med sina föräldrar vet hur långtråkigt det är att sitta i baksätet utan något att göra.

Med uppkoppling via Apple CarPlay, kan vem som helst i bilen ansluta sin smartphone för att spegla och styra appar, musik, och mobil- eller navigationsfunktioner på en högupplöst 7-tums LCD-skärm i färg. Spotify eller Storytel? Plötsligt är långa körsträckor ett nöje för alla i bilen.

Självklart har alla våra modeller med stöd för Apple CarPlay även stöd för Android Auto när det kommer till Sverige.

Rattvärme

Vi alla vet hur det känns när vi knappt kan hålla i ratten för att den är så kall. Det är varken säkert eller bekvämt, vare sig du kör kortare eller längre sträckor.

För att du ska slippa hålla en kall ratt har vi rattvärme som standard i flertalet av våra modeller - en funktion som blivit mycket uppskattad.

Steering-wheel 649x250 - rektangel


*Lifetime MapCare™ är vad Hyundais prenumeration på programmet MapCare™ kallas. Programmets kartor uppgraderas årligen för berättigade Hyundai-fordon under minst tio år efter att modellen slutar produceras.

5 FUNKTIONER SOM GÖR RESAN BEKVÄMARE
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se