Kona topp

5 SAKER DU VILL VETA OM NYA KONA

Bilnyheter - 15 Oktober 2017

Snart kommer nya KONA – en väloptimerad SUV som inte kompromissar med varken prestanda, säkerhet, komfort eller design. Det gör modellen perfekt för den moderna människan, utmärkt både för storstadstrafik och landet.

KONA är utrustad med all den senaste tekniken för att maximera säkerheten och samtidigt förbättra varje körupplevelse.

  • Autobroms med detektering av fotgängare
  • Kollisionsvaring
  • Döda vinkeln-varning
  • Varning för korsande trafik vid backning
  • Filhållningsassistans och filbytesvarning
  • Helljusassistans
  • Trötthetsvarning för föraren

trotthetsvarnare


display-auto

KONAs avancerade uppkopplingsmöjligheter underlättar för alla i bilen. För att på bästa sätt tillgodogöra dina behov finns olika val.

Med vårt nya Display Audio-system kan du ringa samtal, streama musik och använda olika navigationsappar. LCD-pekskärmen på 7-tum har ett backkamerasystem med dynamiska riktlinjer och därtill har systemet stöd för Apple CarPlay och Android Auto.

Vill du ha ännu större display erbjuder vi även en imponerande 8-tumsskärm.


På Hyundai vet vi att din bil inte bara är en bil. Din bil representerar dig. Därför ger vi dig möjligheten att välja den färgkombination på KONA som representerar vem du är.

KONA erbjuder en rad olika färgkombinationer, eftersom det tvåfärgade taket kombineras med en av våra karossfärger. Som komplement till ditt val är KONA utrustad med vår nya kaskadgrill, vilken bidrar till en imponerande front.

kona-design


the new head-up display with class-leading luminance,

KONA är vår första modell med vår nya head-up-display på 8 tum, där väsentlig information omedelbart projiceras i förarens synfält. Den upplysta displayen erbjuder överlägsen synlighet även dagtid, för att garantera säkra bilturer dygnet runt.

Att KONA är skapad för den moderna människan är påtagligt även inuti bilen. Exempelvis bjuder ljudanläggningen från Krell på en förstklassig ljudupplevelse med sina åtta högtalare. Tack vare det åttakanaliga slutsteget som pumpar ut 45 Watt per kanal förvandlas din KONA till en konserthall.


KONA är skapad med vardagslyx i tanken vilket märks på flera sätt. Det generösa ben- och lastutrymmet gör varje resa betydligt mer bekväm, samtidigt som den eluppvärmda ratten är ovärderlig när det är kallt ute. Utöver det fulländas din SUV-upplevelse av komforten och överblicken den höga sittposition ger. Dessa är endast några av de funktioner KONA utrustats med för att underlätta vardagen och öka körglädjen.

5 SAKER DU VILL VETA OM NYA KONA
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se