Toppbild tucson move artikel web ny18

8 BILFUNKTIONER DU KOMMER ÄLSKA

Teknik - 7 Maj 2018

Det som gör att vi verkligen faller för en bil är ofta de små detaljerna. Däremot kan det vara svårt att veta i förväg vad du kommer att uppskatta i vardagen. Därför har vi samlat några av våra kunders mest älskade funktioner, så du vet vad du ska hålla utkik efter när det är dags för en ny bil. Vilken blir din favoritfunktion?


ratt tucson

Rattvärme

En enkel men mycket uppskattad funktion. När vi frågade våra följare på Facebook vilken funktion de gillar bäst, blev rattvärme ett av de populäraste svaren. Tompa Hildorsson skriver: “Rattvärmen är ju för go när man hoppar in i bilen en kall vinterdag.”

carplay-smal

Apple CarPlay

Eftersom många kunder har en iPhone är möjligheten att ansluta mobilen via Apple CarPlay väldigt användbar. Det ger dig möjlighet att på ett säkert sätt fortsätta vara uppkopplad medan du kör. Smsa, lyssna på musik, navigera dig eller ring samtal - du väljer själv.

tucson-s-fyrhjulsdrift

Fyrhjulsdrift

Något som uppskattas bland många av våra kunder är fyrhjulsdrift - och vi förstår varför. Den ökade säkerheten och framkomligheten som fyrhjulsdrift ger är helt enkelt perfekt för Sveriges klimat.


tucson bild13 large

Elmanövrerad baklucka och Smart Key

Underlätta vardagen med elmanövrerad baklucka och Smart Key. Du slipper leta fram bilnyckeln och öppna bakluckan när du bär på något, eftersom det sker automatiskt bara du närmar dig bilen. Det är en av Mattias Dahls favoritfunktioner: ”Suveränt med elektronisk bagagelucka”

tucson dashboard

Parkeringssensorer och backkamera

Både parkering och backning blir mycket lättare med sensorer som varnar dig om du kommer för nära något - vare sig det är fram eller bak. Du hittar även backkamera i de flesta av våra modeller, vilket Lars Smedberg uppskattar: "Rattvärme och el-backlucka gör det där extra liksom backkameran".

tucson-bransle

Säkerhetspaket

Med smarta säkerhetsfunktioner som döda vinkeln-varning, autobroms och aktiv filhållningsassistans, kan du känna dig trygg ute på vägarna.

Döda vinkeln-varningen är en liten ikon som lyser i sidospegeln när en bil passerar i din döda vinkel, och som avger en varning om du börja blinka.

Vilken utrustning uppskattar ägarna mest?“Mycket utrymme i bilen då även en lång person får plats bak. Mycket utrustning som sätesvärme bak, ratt värme, sensorer fram och bak, back kamera, bra värme i bilen, farthållare, kylning i handsfacket, bra halv lyse xenon. Med andra ord perfekt för familj som åker mycket då man inte vill sluta åka efter som man åker riktigt skönt vill inte sluta köra.”

- Ingemar Jakobsen"Rattvärme, farthållare, bak och fram sensorer samt backkamera. De jag använder mest."

- Marcus Nifelvind om sin förra bil i40 Kombi.

Idag kör Marcus en IONIQ, i vilken han särskilt uppskattar den adaptiva farthållaren samt Lane Keeping Assist.”Utrustningen är enormt bra Rattvärme, Backkamera, döda vinkelvarnare etc. etc dessutom har jag fördelen att ha en välfungerande serviceverkstad i närheten ..... Jag är en mycket nöjd Tucson ägare mvh SBM”

- Sten-Bertil Myhrén

8 BILFUNKTIONER DU KOMMER ÄLSKA
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se