Toppbild artikel biltekniken infor bilsemestern

BÄSTA BILTEKNIKEN INFÖR BILSEMESTERN

Bilnyheter - 11 Juli 2016

Backkamera, eluppvärmd ratt och mediastreaming. Med extra utrustning kommer extra körglädje. I en Hyundai GO! Edition kan du fokusera på att njuta av resan.

Tänk att bara få packa bilen, sätt på favoritmusiken och dra iväg. Oavsett om resan går till närmsta badstrand eller längs slingriga sommarvägar på väg mot nya äventyr, är Hyundai GO! Edition utrustad med de senaste tillbehören som gör att du kan fokusera på att njuta av resan.

1. Backkamera

Trånga utrymmen på parkeringen vid badplatsen och stubbar och stenar intill vägen vid sommarstugan. Att det kan vara klurigt att backa är det många som känner igen sig i. Med en backkamera får du ett extra öga bakåt och sparar både tid och energi. En perfekt hjälp när det är dags att parkera både för ökad säkerhet och komfort.

2. Navigation

Hitta dina smultronställen och vägen till fasters gamla torp utan problem. Med Tomtom navigationssystem får du hjälp att hitta vägen samtidigt som du kan fokusera på körningen. Dessutom får du uppdateringar om eventuella olyckor och hinder på vägen så att du lättare kan planera din resa.

3. Mörktonade rutor i baksätet

Slipp trasslet med sugproppar och solskydd som aldrig vill sitta på plats. Hyundai GO! Edition är utrustad med mörktonade rutor i baksätet. Dessutom både snyggt och perfekt för att minska insynen när bilen står parkerad.

4. Regnsensorer

Att sitta i en varm skön bil när sommarregnet öser ner utanför rutan kan vara riktigt mysigt. Med regnsensorer körs vindrutetorkarna automatiskt i den hastighet som behövs för att hålla sikten fri från vatten och du kan hålla fokus på vägen.

i30-kombi-side

PRIVATLEASA
i30 Kombi

Ta del av rymliga utrymmen, tidlös design och smarta funktioner.

Till privatleasing Bygg din bil

ioniq-plug-in-side

PRIVATLEASA
IONIQ plug-in

El när du väljer, bensin när du behöver. Kör längre sträckor och bidra samtidigt till en bättre miljö.

Till privatleasing Bygg din bil

ioniq-hybrid-side

PRIVATLEASA
IONIQ hybrid

Roligare körning med lägre utsläpp och klassledande lastutrymmen.

Till privatleasing Bygg din bil

5. Avbländande backspegel

Bländande sol på sommaren och irriterande ljus från bilarna bakom på vintern. Med en automatiskt avbländande backspegel slipper du störande reflexer i spegelglaset.

6. Mediastreaming och högtalare i baksätet

Finns det någon härligare frihetskänsla än att njuta av en riktigt bra låt när bilen susar fram längs vägarna? Med sladdlös mediastreaming via bluetooth kan du lyssna på din favoritmusik direkt från din smartphone. En extra bonus är att Hyundai i20 GO! Edition även har högtalare i baksätet.

7. Eluppvärmd ratt

Nog för att Sommarsverige är underbart men det är inte alltid riktigt så varmt i vattnet som man kanske skulle önska. Med en eluppvärmd ratt är det underbart att komma in i den stora, sköna kupén och tina upp efter ett uppfriskande kvällsdopp. Och vintertid är detta något du garanterat inte vill vara utan. Dessutom har ratten extra snygg design med blå och vita kontrastsömmar mot det svarta lädret.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

BÄSTA BILTEKNIKEN INFÖR BILSEMESTERN
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se