I30 kombi klippt

CHECKLISTA INFÖR BILSEMESTERN

Bilnyheter - 11 Juli 2016

Dags att packa bilen och ge sig iväg på sommarens efterlängtade bilsemester. Oavsett om du ska resa genom Europa eller upptäcka svenska sommarpärlor är det här tipsen för dig.

TIPS 1

Om du har möjlighet är ett bra tips att lämna in bilen på service för en grundlig genomgång innan det är dags att ge sig iväg på riktiga långkörningar. Se till att alltid kontrollera däcktrycket eftersom fel däcktryck kan försämra köregenskaperna och i värsta fall leda till förstörda däck. Dessutom ger fel däcktryck ökad bränsleförbrukning och större slitage.

TIPS 2

När ni ska tillbringa mycket tid i bilen är det skönt med en fräsch start. Tvätta bilen både invändigt och utvändigt. Det är bra för både bilen, miljön och ekonomin på sikt. Snygga textilmattor som skyddar bilmattorna från smuts kan vara en bra investering.

Hitta ditt närmsta serviceställe här

TIPS 3

Om du ska bila genom Europa är det klokt att kolla upp vilka trafikregler som gäller i de länder du ska färdas genom. I vissa länder finns det också krav på särskild utrustning som ska finnas i bagageluckan, till exempel reflexväst och varningstriangel.

TIPS 4

Planera så att ni har gott om tid. Håll avstånden, ta pauser ofta och se till att det finns något att dricka och äta i bilen för att hålla energinivån uppe. Kör försiktigt!

TIPS 5

Glöm inte att ta med dig bilens registreringsbevis, körkort och försäkringsbevis. Kontrollera också ditt försäkringsskydd så att du vet vad som gäller om olyckan skulle vara framme. Om du privatleasar din bil måste du få ett intyg från Hyundai Finans Kundtjänst (tel: 08-50 60 51 25) för resor utanför norden.

Läs mer om privatleasing här


Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

CHECKLISTA INFÖR BILSEMESTERN
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se