Hyundai kona electric 2018 03 hires compressor

DÄRFÖR ÄR KONA ELECTRIC ÅRETS BIL 2018

Miljö - 8 Februari 2019

Vår helt nya elbil KONA electric har väckt stort intresse i media. Extra stolta blev vi över att KONA electric utnämndes till Årets bil teståret 2018, av tidningen Auto & Motorsport! Vi är beredda att hålla med om den utmärkelsen - och här är anledningarna till varför.


Redo för äventyr med 449 km räckvidd

KONA electric är det senaste tillskottet i vår elbilsfamilj. Bilen har främst uppmärksammats för sin långa räckvidd, som är särskilt utmärkande i förhållande till priset. Med KONA electric kör du upp till 449 km på en laddning!

Jämför räckvidden med sträckan Stockholm-Göteborg på 400 km, så är räckviddsångesten som bortblåst. I kombination med en motor på 204 hk och trygga köregenskaper, passar KONA electric därmed perfekt även för längre resor. Med en snabbladdare kan du dessutom ladda upp till 80% av batteriets kapacitet på strax under en timme.

kona hyundai electric

Årets bil logo


"Att Hyundai Kona Electric gick över 40 mil på en laddning, vid verklig körning. Snacka om ögonöppnare för resten av branschen!"

- John Argelander, Redaktionschef, Auto motor & sport

Trendig och revolutionerande

Utmärkelsen Årets bil teståret 2018 går till den bil som summerar årets trender på allra bästa sätt. Därmed är det inte förvånande att Årets bil är en SUV, då SUVar blir allt populärare. De är rymliga, sköna och säkra att köra, samt stabila på de flesta väglag - som vår KONA electric. Eftersom det är den första helt eldrivna kompakta SUV-en som lanseras i Europa, är bilen revolutionerande. Det innebär även att KONA electric prickar av ännu en stor trend - eldrift.

Den tredje stora trenden inom den europeiska motorindustrin är fokus på design. KONA electric har en iögonfallande design, med en imponerande sluten grill. I kombination med LED-strålkastarna ger det framsidan av bilen ett elegant och modernt utseende. Den självsäkra designen kompletteras av unika 17-tums lättmetallfälgar, som både är snygga samt har optimerats för lågt luftmotstånd.

Utrustad med senaste tekniken

I KONA electric finns de moderna funktioner som du vill ha i din bil. Bland annat har bilen en unik head-up display som projicerar information direkt i förarens synfält.

Utöver det finns den nya 7-tums LCD-pekskärmen med backkamerasystem. Via skärmen kan du även ansluta till Bluetooth samt få information om bilen. Dessutom finns möjligheten att utrusta sin KONA electric med ett 8-tums navigationssystem med smart anslutning via Apple CarPlay. I samma paket ingår bland mycket annat en förstklassig ljudanläggning från KRELL, för att du ska kunna njuta ännu mer av din körning.

the new head-up display with class-leading luminance,

Hjälper dig köra säkrare

KONA electric är inte bara innovativ, utan dessutom utrustad med de senaste säkerhetsfunktionerna. Ett urval av de funktioner som bilen har är autobroms, döda vinkeln-varning och trötthetsvarnare.

Tack vare att KONA electric utrustats med den senaste säkerhetstekniken, har den utsetts till ett “Bra Val” av Folksam. Det innebär att KONA electric har fått högsta betyg i Folksams säkerhetstester, vilket endast 15 % av alla nya bilar får.

BraVal-Folksam2018

DÄRFÖR ÄR KONA ELECTRIC ÅRETS BIL 2018
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se