New hyundai i20  16

HEMLIGHETERNA BAKOM POPULÄRA i20

Bilnyheter - 4 Juli 2017

Vår i20 är en av våra absoluta storsäljare. Nu har bilen uppdaterats med fler funktioner, men behåller även sin älskade kärna - den som gjort i20 så populär.


Många söker en bil som inte kostar så mycket att köpa, som har låg bensinförbrukning och smidig storlek för vardagslivet. Samtidigt ställs det höga krav på modern utrusning, bra kvalitet och hög säkerhet. Vi har utvecklat och förfinat våra bilar i småbilssegmentet för att möta behoven och förväntningarna hos förarna. Det har gett resultat – Hyundai i20 är en riktig storsäljare. 

i20 cropped artikelbild

i20 top image toppbild

Med uppdaterad design och fler funktioner än tidigare, lanserar vi återigen i20 - en favorit i ny tappning. Designen syns exempelvis på de nya stötfångarna och vårt signum kaskadgrillen. Dessutom kan du nu välja mellan expressiva 15- och 16-tums lättmetallfälgar.


Fem anledningar att älska Hyundai i20

1. Liten bil med stort bagage

i20 erbjuder en rymlig inredning och har gott om utrymme i den 326-liter stora bagageluckan. i20 har även fått 60/40 fällbara baksäten, vilket gör att lastkapaciteten ökar till hela 1042 liter (VDA) i nedfällt läge. Den rymliga kupén inger dessutom känlsan av att man sitter i en större bil.

Det praktiska utrymmet gör också att många förstagångsföräldrar satsar på i20 när familjen växer. Unga föräldrar behöver en smidig bil som är lätt att parkera, samtidigt som den rymmer både barnvagn och barnstol. i20 uppfyller de behoven.

New-Hyundai-i20-Boot-(3)-compressor

kollisionsvarningssystem och autobroms

2. Känn dig säker

Med flertalet moderna säkerhetsfunktioner, som autobroms och filbytesvarnare, tar du dig fram tryggt på vägarna.

Dessutom har i20 ett enastående bromssystem med en stoppsträcka på 35,6 meter vid 100 km/h. Det är tack vare den imponerande kvaliteten, funktionaliteten och hantverket som ligger bakom.

3. Bekväm även på den längre resan

i20 har bekväma sittplatser som tillåter en avslappnad position, tack vare flera justeringsalternativ för både säten och ratt. Det gör den här småbilen perfekt även för långa resor.

4. Modern teknik

Uppdaterade i20 kommer med ny teknik, som Display Audio, en 7-tumsskärm som speglar din smartphone via Apple CarPlay™. Tack vare skärmen blir det både lätt och säkert att använda exempelvis navigationsappar och musikappar under körning.

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc.

5. Generösa garantier

Med god kvalitet finns också möjlighet till generösa garantier. Alla våra bilar omfattas av ett garantipaket som ger 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka.

New-Hyundai-i20-Connectivity-compressor

Upptäck våra småbilar

Nya-i10--SIDE-menu-image

i10

  • Vår minsta och smidigaste modell, perfekt för stadskörning

UPPTÄCK i10

meny i20

i20

  • Både smidig och rymlig med 326 l utrymme

UPPTÄCK i20

HEMLIGHETERNA BAKOM POPULÄRA i20
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se