Kona artikel toppbild

KONA – EN HELT NY SUV FRÅN HYUNDAI

Bilnyheter - 28 April 2017

Hyundais populära SUVar får inom kort sällskap av ytterligare en kraftfull utmanare. Helt nya Kona är en kompakt B-klass SUV, med ny design, kraftfulla motorer, smidiga uppkopplingsmöjligheter och de senaste säkerhetsfunktionerna.

Nu tar vi ytterligare ett steg mot målet att bli ledande asiatisk biltillverkare i Europa till 2025. Under vintern 2018/2019 lanseras helt nya KONA, en SUV i B-klassen som blir den fjärde och minsta medlemmen i vår SUV-familj.

Mindre till storleken men inte desto mindre kraftfull. Med progressiv design, kraftfulla motorer, smidiga uppkopplingsmöjligheter och de senaste säkerhetsfunktionerna är det här en bil som vänder sig till den moderna människan. Den för Hyundai helt nya head-up-displayen projicerar viktig information direkt i förarens synfält.

Klassledande luminansnivå garanterar suverän synlighet även på dagtid och därmed en ännu säkrare körupplevelse.

Nya KONA har en rymlig, aggressiv karossdesign som står brett på vägen. Det självsäkra intrycket förstärks av bilens eleganta och stilsäkra linjer och den djärva fronten med LED-strålkastare och Hyundais nyutvecklade kaskadgrill som drar ögonen till sig. KONA erbjuder en fullfjädrad SUV-upplevelse med en hög sittposition för både överblick och komfort. Dessutom finns fyrhjulsdrift som tillval för bästa möjliga köregenskaper.

Inspirerad av äventyrare

Precis som storasyskonen Tucson och Santa Fe har den nya SUVen hämtat sitt namn från kända resmål i världen. Den här gången är det Konadistriktet på Hawaii, populärt bland äventyrare och extremsportare, som har fått stå

för inspirationen. Missa inte de senaste nyheterna om KONA! Registrera dig för vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook och Instagram.

Läs mer om KONA

KONA – EN HELT NY SUV FRÅN HYUNDAI
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se