HELT NYA N-SERIEN - SNART ÄR DEN HÄR!

Bilnyheter - 13 Juli 2017

Upp till 275 hästkrafter av ren glädje. Hyundais helt nya N-serie har utvecklats med ett tydligt fokus – att leverera riktigt rolig och sportig körning. Först ut är i30N som kommer senare i år. Dessutom utökas i30-familjen med en Fastback.

N, som formen på chikanen på en racingbana. Utvecklad i Namyang och testad på Nürnburgring. Symbolen i namnet på Hyundais nya, snabba N-serie talar för sig själv och representerar en helt ny era för Hyundai Motors. i30 N är den första modellen i serien med bilar med fokus på förstklassig prestanda och racingkänsla.

– Så många har väntat på den här bilen, så det är en ära för mig att få testköra den. Ingenjörerna har gjort ett fantastiskt jobb med växellådan och differentialväxeln. Den har bra grepp och stabilitet på de hala testvägarna och är väldigt lätt att hantera. En vanlig förare borde få en känsla av hur det är att köra en racingbil, säger Thierry Neuville, WRC-förare i team Hyundai Motor som bland annat testkörde i30 N i Arjeplog i vintras.

Ställ in N-läge!

Helt nya i30 N drivs av en 2,0 liters turbo som kan leverera upp till 275 hästkrafter och har imponerande utrustning som standard. Du kan välja mellan fem olika körlägen och enkelt ändra inställningarna från bekväm vardagspendling till racebane prestanda – N-läge!, med Electronically Controlled Suspension (ESC).

Bilen är dessutom utrustad med så kallad Launch control, för riktigt snabba starter och Rev Matching för smidigare växlingar. Även designen har utvecklats med fokus på bästa möjliga köregenskaper och prestanda.

Uppdatering: Hyundai i30 N har nu lanserats.

Håll dig uppdaterad

Missa inte de senaste nyheterna om i30 N och i30 Fastback! Registrera dig för vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook och Instagram.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fler spännande nyheter

Hyundai har fler spännande nyheter på gång inom i30-familjen. Med avancerad design och premiumutrustning kommer  i30 Fastback lanseras - en helt ny approach i det populära segmentet.

–  Vårt team har lyckats skapa en design som kombinerar bilens sportiga själ med komforten hos en lyxig sedan, säger Thomas Bürkle, Chief Designer på Hyundai Design Centre Europe.

Jämfört med femdörrarsversionen har chassit hos i30 Fastback sänkts något och dämpningen styvats upp. Det ger bilen en sportigare och piggare körupplevelse men med bibehållen hög komfortnivå.

Precis som övriga medlemmar av i30-familjen, erbjuder i30 Fastback de allra senaste aktiva säkerhetsfunktionerna. Med bland annat autobroms, förarassistans, helljusavbländning och filhållningsassistans som standard är i30 klassledande när det kommer till aktiv säkerhet.

Motoralternativen för i30 Fastback består av två turboladdade bensinmotorer som precis lanserats in i nya i30-familjen. En 1.4 T-GDI, turboladdad fyrcylindrig motor på 140 hästkrafter eller en 1.0 T-GDI, turboladdad trecylindrig motor med 120 hästkrafter.

HELT NYA N-SERIEN - SNART ÄR DEN HÄR!
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se