Artikelbild tunglastare med riv

NYA i30 KOMBI – TUNGLASTARE MED KÄNSLA

Bilnyheter - 2 November 2017

En familjebil ska vara säker, rymlig och prisvärd – egenskaper som nya i30 Kombi knappast saknar. Men hur är det med körglädjen?

Avancerade säkerhetsfunktioner, full pott i Euro NCAP:s säkerhetstest och ett klassledande lastutrymme på 602 liter, talar för sig själv. Nya i30 Kombi är en riktigt bra och säker familjebil. Men utöver säkerhetsfunktionerna och rymligheten är det också viktigt med känslan bakom ratten.

– i30 Kombi är byggd för familjen, men lika mycket för körupplevelsen. Nya turboladdade bensinmotorer, precision i styrningen och en automatisk 7-stegad dubbelkopplingslåda, erbjuder det bästa av både körglädje och bekvämlighet, säger Henrik Degling, produktchef på Hyundai.

i30-Kombi-compare

Upptäck vad nya i30 Kombi kan erbjuda just dig.

Om du bygger din egen version av bilen ser du vårt utbud av olika utrustningspaket så att du enkelt kan välja det som passar just dig.

Bygg din bilLäs mer om bilen

Dubbelkopplingslåda och sportig väghållning

En dubbelkopplingslåda (DCT) är i grunden en manuell växellåda som växlas automatiskt via dubbla kopplingar som säkerställer snabba växlingar. Känslan är samma bekvämlighet som med en automatlåda, men med drivet och effektiviteten från den manuella lådan.

– Dubbelkopplingslådan är lite självtänkande. Förutom att den hela tiden ligger steget före och förbereder nästa växling med de dubbla kopplingarna, så känner den av om den hanteras på fel sätt. På så sätt skyddar bilen sig själv mot körmönster som kan skada konstruktionen och tekniken, säger Henrik Degling.

"Den har trygga vägegenskaper som utmärker sig speciellt på krokiga vägar där den känns riktigt kul att köra."

Alla Tjänstebilar

Förutom dubbelkopplingslådan har i30 Kombi hyllats för den sportiga strömlinjeformade karossen som är byggd på en större andel höghållfast stål. Något som gör att bilen upplevs smidigare på vägen än vad bagageluckan skvallrar om. Dessutom har den rappa och exakta styrningen förfinats för mer kontroll.

Så här skriver tidningen auto motor och sport:
”Däremot gläds vi åt den exakta styrningen med bra servoverkan, och det väl avstämda och komfortabla chassit. I30 Kombi har kort och gott vägegenskaper som den inte alls behöver skämmas för bland sina konkurrenter.”

Sätt dig bakom ratten på en i30 Kombi.

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar din närmaste Hyundaihandlare dig så snart som möjligt.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

NYA i30 KOMBI – TUNGLASTARE MED KÄNSLA
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se