Artikelbild i30 hogst sakerhet

KOMBIN SOM FÅTT HÖGSTA BETYG I SÄKERHET

Bilnyheter - 2 November 2017

Att köpa en ny bil är en stor investering och det är självklart viktigt att känna sig trygg med sitt val. Nya Hyundai i30 Kombi kammar hem högsta betyg i experternas tuffa säkerhetstester.

Det pratas ofta om att det säljs en betydligt större andel kombibilar i Sverige jämfört med hur det ser ut i övriga Europa. För en barnfamilj krävs det både utrymme och flexibilitet för att bilen ska fungera i vardagen och där är det svårt att konkurrera

med den praktiska kombin. Självklart är det också viktigt att resorna, oavsett om de går till mataffären eller fjällen, känns trygga och säkra.

i30-Kombi-compare

Upptäck vad nya i30 Kombi kan erbjuda just dig.

Om du bygger din egen version av bilen ser du vårt utbud av olika utrustningspaket så att du enkelt kan välja det som passar just dig.

Bygg din bilLäs mer om bilen

Nya Hyundai i30 Kombi är utrustad med den senaste säkerhetstekniken som standard för en tryggare och mer bekväm känsla på vägen. Därför har också Folksam utsett modellen till ett ”Bra Val” när det kommer till bilsäkerhet. Och där är det inte slut, i30 Kombi har dessutom kammat hem full pott och fem stjärnor i den oberoende organisationen Euro NCAP:s omfattande säkerhetstester. Euro NCAP testade bland annat Hyundai i30 Kombis autobroms med framgångsrikt

resultat. Systemet varnar föraren för nödsituationer och bromsar dessutom automatiskt om så krävs. Filhållningsassistenten med varningsfunktion bidrog också till det höga betyget, den uppmärksammar föraren via ljud och lampor om bilen byter fil utan att markera med blinkers. Dessutom lägger den lätt tryck på ratten för att guida föraren tillbaka i rätt position på vägen.

"En hel del talar till nya i30 Kombis fördel."

auto motor & sport

I den nya generationen i30 Kombi har Hyundai jobbat ännu mer med smart planerade utrymmen som gör att du sitter bekvämt på alla platser i bilen. Trots att det är en av de rymligaste bilarna i klassen har den ändå behållit det praktiska formatet på utsidan.
Det generösa lastutrymmet rymmer nu hela 602 liter, som med

nedfällda säten kan utökas till 1650 liter. Flexibiliteten fortsätter med ytterligare förvaring under en lucka i bagaget och flera mindre förvaringsfack. Praktiskt utan att för den skull tumma på vare sig smidighet eller design – tvärtom. Avsmalnande linjer och snygga proportioner ger nya i30 Kombi ett sportigt uttryck, utan att kompromissa med en kombis alla bekvämligheter.

Sveriges mest generösa garantipaket.

Känn dig trygg med en bil från Hyundai.


Nybilsgaranti med fri körsträcka

Vägassistans

Lackgaranti

Vagnskadegaranti

Sätt dig bakom ratten på en i30 Kombi.

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar din närmaste Hyundaihandlare dig så snart som möjligt.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

KOMBIN SOM FÅTT HÖGSTA BETYG I SÄKERHET
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se