Ioniq prisas for sakerhet toppbild

IONIQ PRISAS FÖR HÖG SÄKERHET

Bilnyheter - 5 Juli 2017

Hyundai IONIQ finns som, elbil, elhybrid och laddhybrid. Tack vare toppmoderna säkerhetsfunktioner har IONIQ belönats med flera fina utmärkelser, bland annat högsta betyg i säkerhet.

Alla IONIQ-modellerna är utrustade med flera aktiva säkerhetsfunktioner som standard, till exempel autobroms med kollisionsvarning, filhållningsassistans och adaptiv farthållare vilket gjort att de har kammat hem flera fina utmärkelser redan under sitt första år på marknaden.

Klassledande egenskaper

Biltillverkaren har satsat på att ta fram bilar med klassledande egenskaper vilket också gett resultat. Den oberoende trafiksäkerhetsorganisationen Euro NCAP, har utnämnt IONIQ till den säkraste bilen bland små familjebilar (Best in class cars of 2016). Under de tester som genomfördes fick IONIQ toppbetyg i fyra kategorier: Skydd av vuxna, Skydd av barn, Fotgängarskydd och Förarstödssystem.

Utsedd till Bra val

Hyundai IONIQ finns även med när Folksam presenterar sin årliga lista över bränslesnåla bilar som också är säkra. När elbilar testats visar resultatet att hela sex av tio inte klarar kraven. En av fyra som får godkänt är Hyundai IONIQ electric.
Folksam har höjt sina krav gällande säkerheten på de bilar som försäkringsbolaget rekommenderar. För att en bil ska utnämnas som ett bra val prioriteras bilar som ger låga CO2-utsläpp, vilket bilbranschen matchar med att lansera allt fler elbilar och hybrider.

IONIQ plug-in på väg

I Folksams lista över 2017 års Bra val vad gäller trafiksäkra och miljömässigt hållbara nybilar finns både IONIQ electric och IONIQ hybrid med, och IONIQ electric är bäst i klassen av större småbilar med 0 CO2-utsläpp. Hösten 2017 lanserades den tredje IONIQ-versionen - IONIQ plug-in. Det är en laddhybrid som passar perfekt för både vardagspendlingen och långresorna, samt som även den uppfyller samtliga krav för att klassas som bra val av Folksam.

Upptäck IONIQ

El förändrar världen. Hyundai IONIQ är bilen som ger dig möjlighet att välja en nivå av eldrift som är perfekt för dig – elhybrid, laddhybrid eller elbil. Samtliga med klassledande egenskaper och prestanda samt toppbetyg i Euro NCAP:s rigorösa säkerhetstester.

Bygg din bil Hitta Hyundaihandlare
ioniq hybrid

IONIQ hybrid

Drivs av både en bensinmotor och en elmotor. Batteriet laddas under körning genom att återvinna rörelseenergi.

Pris från 259 900 kr

Förmånsvärde fr. 807 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ plug-in

Laddhybriden drivs av el när du väljer det och bensin när du behöver det. Batteriet laddas under körning eller via sladd.

Pris från 319 900 kr

Förmånsvärde fr. 923 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ electric

Drivs av en elmotor med ett batteri som laddas via sladd. Under körning återvinns rörelseenergi vid inbromsning.

Pris från 374 900 kr

Förmånsvärde fr. 1 132 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer

IONIQ PRISAS FÖR HÖG SÄKERHET
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se