Ioniq plug in darfor hyllas ioniq plug in artikelbild

5 ANLEDNINGAR ATT IONIQ STICKER UT I KLASSEN

Bilnyheter - 11 Oktober 2017

Hyundai IONIQ hyllas av press och testpaneler och det senaste tillskottet, den helt nya laddhybriden är inget undantag. Här är fem anledningar som gör att IONIQ plug-in sticker ut i konkurrensen.

Klassledande räckvidd på el, toppbetyg i säkerhet och attraktiv prisnivå. Det finns många anledningar att IONIQ har fått ta emot flera fina utmärkelser och hyllats av pressen. När IONIQ-familjen nu blir komplett med det senaste tillskottet

IONIQ plug-in har de fina recensionerna fortsatt att komma. ”Hyundai IONIQ Plug-in kan mycket väl vara den bästa plug-in hybriden som erbjuds idag”, skriver till exempel Alla Tjänstebilar.

Fem anledningar till att IONIQ plug-in sticker ut på marknaden.

1. Glöm räckviddsångest

Räckvidd är självklart ett centralt begrepp när man pratar om bilar som drivs på el och räckviddsångest har blivit ett vanligt uttryck. Med nya IONIQ plug-in kan du köra upp till 63 kilometer på el innan bensinmotorn tar över och du får samma räckvidd som en vanlig bil.

Laddningen av batteriet sker antingen via så kallad regenerering vid motorbromsning eller via ett vanligt vägguttag. Eldriften väljs med ett enkelt knapptryck, eller så låter man bilen själv välja vad som fungerar bäst.

Hyundai IONIQ plug-in är dessutom utrustad med det smarta systemet ECO Eco driving assistant, ett navigationssystem med utökat kartdata som används för att optimera batteriladdningen under färd. Till exempel ges energisparande tips till föraren,

som när det är lämpligt att släppa på gasen före hastighetsbegränsningar.

”Precis som hybridversionen av Hyundai Ioniq går plug-in hybriden tyst och komfortabelt. Kombinationen av en snåltrimmad bensinmotor och elmotor minskar bensinförbrukningen märkbart, särskilt i ryckig tätortstrafik”. (Lokaltidningen)

”Räckvidden förlängs också genom att enbart förarplatsen värms upp om man är ensam i bilen. Därtill är effektiv ratt- och stolsvärme faktiskt bra för räckvidden; då behöver man inte lika mycket värme i kupén och batterierna dräneras mindre”. (Gröna Bilister)

IONIQ-plug-in-transparent

IONIQ plug-in

Laddhybriden IONIQ plug-in drivs av el när du väljer det och bensin när du behöver det. Klassledande räckvidd på eldrift upp till 63 km och alla moderna bekvämligheter du kan tänka dig.

Bygg din bilLäs mer om bilen

2. Prisbelönt säkerhet

Utsedd till Bra Val av Folksam och toppresultat i Euro NCAP:s säkerhetstest. IONIQ familjen har imponerat på både testpaneler och pressen och till exempel belönats med fem av fem stjärnor i säkerhet av den oberoende trafiksäkerhetsorganisationen Euro NCAP. Där utnämndes IONIQ till den säkraste bland små familjebilar (Best in class cars of 2016) och fick toppbetyg i fyra kategorier: Skydd av vuxna,

Skydd av barn, Fotgängarskydd och Förarstödystem. Läs mer

”Komforten är bland de bättre i klassen. Den är tyst och stabil även i högre farter. Ioniq är utrustad med en mängd förararstöd- och säkerhetssystem som ger en trygg och bekväm framfart oavsett underlag och väderlek.” skriver Alla Tjänstebilar.

Autobroms
med detektering av fotgängare.

Kollisions-
varning.

Döda
vinkeln-varning.

Varning för korsande trafik vid backning.

Filhållningsassistans och filbytesvarning.

3. Attraktiv prisnivå

IONIQ electric och IONIQ plug-in har ett attraktivt förmånsvärde på 1 733 kronor per månad och förmånsvärdet för IONIQ hybrid ligger på låga 2 566 kronor i månaden.*

(*Nettoförmånsvärde vid 50% marginalskatt.)

Från och med 1 juli 2018 började ett bonus malus-system gälla, som premierar miljöanpassade fordon med relativt låga koldioxidutsläpp med en bonus. Fordon med relativt höga koldioxidutsläpp belastas med högre skatt. IONIQ plug-in och IONIQ electric kvalificerar sig som klimatbonusbilar.


Vilken IONIQ plug-in väljer du?

Bygg din IONIQ plug-in Boka en provkörning


4. Den senaste tekniken

Med navigationssystem och Apple CarPlay håller du dig uppdaterad och mobilen blir en del av bilen. Mobilen kan dessutom laddas trådlöst med Qi-platta.

Eco, normal eller sport.
IONIQ erbjuder valbara körlägen, du väljer situation.

Modern uppkoppling.
Med navigationssystem och Apple CarPlay™ håller du dig uppdaterad.

Sladdlös laddning.
Modern trådlös laddning av din mobiltelefon.

SmartKey
Nyckellöst låssystem med knappstart.

5. Generösa garantier

Tack vare hårda kvalitetskontroller och noggranna kontroller genom hela produktionsprocessen kan Hyundai erbjuda en generös nybilsgaranti som bland annat innebär 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka men också 5 års vägassistans och hela 8 års batterigaranti. Dessutom 5 års lackgaranti och 3 års vagnskadegaranti.

8ars-batteri-5ars-nybilsgaranti-450x175Sätt dig bakom ratten på en IONIQ.

Lämna dina uppgifter här så blir du kontaktad för att få svar på frågor eller boka in en provkörning.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

5 ANLEDNINGAR ATT IONIQ STICKER UT I KLASSEN
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se