Ioniq artikelbild stora bilpriset v3

IONIQ – VINNARE AV TEKNIKENS VÄRLDS STORA BILPRIS 2017!

Biltest - 5 Juli 2017

IONIQ electric har fått ta emot ett av branschens mest ärofyllda utmärkelser – vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017.

En elbil fick ta emot Teknikens Världs Stora Bilpris 2017. Och inte vilken elbil som helst utan IONIQ electric som hyllats för sin körglädje, klassledande räckvidd och attraktiva prisnivå.

Det är nionde året som priset delas ut av den renommerade motortidningen, och IONIQ electric var en av de tio bilar som testades i hård konkurrens med bland annat Tesla Model X och Volvo V90.

Efter den tuffa testkörningen på svenska vägar utnämndes IONIQ electric till segrare – det här är den bästa bilen!

Motorjournalisten Marcus Engström skriver såhär: ”Äntligen en elbil som inte kostar skjortan, inte ser ut som en rymdraket och inte får slut på ström ungefär när man hittat rätt radiokanal på väg till jobbet. Smekmånaden för elbilar är över, nu vill köparna inte längre vifta med 'jag kör en jättetuff och jättemiljövänlig elbil-flaggan'.

Nu vill köparna att elbilen ska se ut som en bil, fungera som en bil och helt enkelt bara tankas via kabel istället för via slang.”

Men där är det inte slut. Hyundai IONIQ har kammat hem flera fina utmärkelser sedan lanseringen. Tack vare toppmoderna säkerhetsfunktioner som standard har IONIQ electric, IONIQ hybrid och IONIQ plug-in till exempel utnämnts till säkrast bland små familjebilar av Euro NCAP.

Teknikens Världs motivering

”Först i världen med att erbjuda samma bil med tre olika drivlinor: hybrid, laddhybrid och elbil. Hyundai Ioniq Electric har säkra köregenskaper och räckvidd som räcker till för dagligt bruk. Med sin okomplicerade design, stora användbarhet och ett förhållandevis lågt pris är detta en elbil för folket!”
Läs mer om testet hos Teknikens Värld.

Upptäck IONIQ

El förändrar världen. Hyundai IONIQ är bilen som ger dig möjlighet att välja en nivå av eldrift som är perfekt för dig – elhybrid, laddhybrid eller elbil. Samtliga med klassledande egenskaper och prestanda samt toppbetyg i Euro NCAP:s rigorösa säkerhetstester.

Bygg din bil Hitta Hyundaihandlare
ioniq hybrid

IONIQ hybrid

Drivs av både en bensinmotor och en elmotor. Batteriet laddas under körning genom att återvinna rörelseenergi.

Pris från 259 900 kr

Förmånsvärde fr. 807 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ plug-in

Laddhybriden drivs av el när du väljer det och bensin när du behöver det. Batteriet laddas under körning eller via sladd.

Pris från 319 900 kr

Förmånsvärde fr. 923 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ electric

Drivs av en elmotor med ett batteri som laddas via sladd. Under körning återvinns rörelseenergi vid inbromsning.

Pris från 374 900 kr

Förmånsvärde fr. 1 132 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

IONIQ – VINNARE AV TEKNIKENS VÄRLDS STORA BILPRIS 2017!
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se