Ioniq perfekt tjanstebil artikelbild

LADDHYBRIDEN – DEN PERFEKTA TJÄNSTEBILEN

Tjänstebil - 10 September 2017

Många väljer laddhybrider när det kommer till tjänste- och förmånsbilar, men varför? Här är de fem främsta anledningarna till trenden.

1. Ekonomi

Kostnaden är självklart en av de viktigaste aspekterna, oavsett om du ska köpa bil som privatperson eller är på jakt efter den perfekta tjänstebilen. 2018 kommer att bli ett händelesrikt år på bilmarknaden inte minst med tanke på det Bonus-Malus system som träder i kraft den 1 juli 2018. I och med systemet höjs klimatbonusen till max 60 000 kronor.

IONIQ electric, IONIQ plug-in och IONIQ hybrid har redan idag attraktiva förmånsvärden. Det gör IONIQ familjen till en verklig utmanare att räkna med på tjänstebilsmarknaden. Lägg därtill den låga driftskostnaden; IONIQ plug-in har en deklarerad förbrukning på 1,1 liter per 100 km.

Läs mer om hur laddhybriden IONIQ plug-in fungerar eller
räkna ut ditt förmånsvärde.

2. Fixa vardagspendlingen på el

Ungefär 60 procent av tjänsteresorna är idag tio kilometer eller kortare. Det gör att många tjänstebilsresenärer skulle klara vardagspendlingen på el och därmed hålla resekostnaderna till, från och under jobbet låga och samtidigt göra en insats för

miljön. IONIQ plug-in kan till exempel laddas hemma över natten och klarar sedan upp till 63 km på en laddning. Samtidigt erbjuder laddhybriden ett bra alternativ tack vare bensinmotorn, för de längre resorna.

3. Bekväma och säkra resor

Tillbringar du mycket tid ute på vägarna är det ännu viktigare att bilen är bekväm att köra. Utrustning som filhållningsassistans och adaptiv farthållare kan göra stor skillnad för körupplevelsen under långresorna. Den adaptiva farthållaren håller avståndet till fordonet framför genom att accelerera och bromsa automatiskt. De funktionerna tillhör standardutrustningen i IONIQ som är byggd för att vara extremt

energisnål utan att göra avkall på vare sig körglädje, design, säkerhet eller uppkopplingsmöjligheter. IONIQ har belönats med flera fina utmärkelser och utnämnts till den säkraste bland små familjebilar av den oberoende organisationen Euro NCAP. IONIQ electric belönades nyligen med utmärkelsen Årets elbil 2017.
Läs mer om IONIQs utmärkelser här

IONIQ-plug-in-transparent

IONIQ plug-in

Laddhybriden IONIQ plug-in drivs av el när du väljer det och bensin när du behöver det. Klassledande räckvidd på eldrift upp till 63 km och alla moderna bekvämligheter du kan tänka dig.

Bygg din bilLäs mer om bilen

4. Lätt att ladda

Elbilar och laddhybrider ökar på svenska vägar. Enligt siffror från Bil Sweden ökade antalet nyregistrerade supermiljöbilar med 48 procent under förra året. Trenden har också lett till att infrastrukturen följer samma utveckling. Idag finns det många laddstolpar runtom i Sverige och fler är på väg. Framförallt så har det blivit lättare att säkert ladda upp sin bil hemma med

vanlig hushållsel. Hyundai har i samarbete med Vattenfall tagit fram en laddbox som gör att laddningen hemma både är säkrare och snabbare. Från och med i år kommer Hyundais samtliga 90 återförsäljare att kunna erbjuda helhetslösningar och expertis från Vattenfall till de kunder som köper en IONIQ electric eller IONIQ plug-in.

5. Tydligare miljöfokus

Efterfrågan på miljövänligare alternativ till bilar drivna på traditionella bränslen ökar allt mer, inte minst med tanke på den senaste tidens debatt kring utsläpp och miljözoner. Att välja en tjänstebil med elektrifierad drivlina är inte bara positivt för plånboken, dessutom minskar utsläppen rejält. IONIQ electric

drivs på el och ger inga som helst CO2-utsläpp. IONIQ plug-in släpper ut låga 26g CO2/km tack vare att den till stor del kan köras helt på el. IONIQ hybrid släpper ut från låga 79g CO2/km på grund av hybridtekniken där el och bensin jobbar ihop.


Sätt dig bakom ratten på en IONIQ.

Lämna dina uppgifter här så blir du kontaktad för att få svar på frågor eller boka in en provkörning.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

ioniq hybrid

IONIQ hybrid

Drivs av både en bensinmotor och en elmotor. Batteriet laddas under körning genom att återvinna rörelseenergi.

Pris från 259 900 kr

Förmånsvärde fr. 807 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ plug-in

Laddhybriden drivs av el när du väljer det och bensin när du behöver det. Batteriet laddas under körning eller via sladd.

Pris från 319 900 kr

Förmånsvärde fr. 923 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ electric

Drivs av en elmotor med ett batteri som laddas via sladd. Under körning återvinns rörelseenergi vid inbromsning.

Pris från 374 900 kr

Förmånsvärde fr. 1 132 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer

LADDHYBRIDEN – DEN PERFEKTA TJÄNSTEBILEN
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se