I30 n st  rre

PRESSEN OM VÅR NYA PRESTANDABIL i30 N

Övrigt - 24 Mars 2018

Vår nya prestandabil i30 N är framtagen för maximal körglädje. Vi vill att ett leende sprider sig över ansiktet så fort du sätter dig bakom ratten. Har vi lyckats? Om pressen får avgöra är svaret ja.

Upplev rally i vardagen med i30 N

Vad tycker Evo om vår nya prestandabil?

i30 N har blivit recenserad av motorjournalister världen över, som häpnat över hur snabb och rolig den är att köra. ”En uppfriskande våg av ren njutning förklarar vad Hyundai har skapat med i30 N”, säger Steve Sutcliffe på prestigefyllda Evo.

i30-N-bilen-banan

En bil som väcker känslor

Att i30 N är skapad för att väcka känslor håller pressen med om. Alla tjänstebilar beskriver bilen som: “Välbalanserad, lättväxlad, skön styrning och med en lagom hård fjädring för att framhäva en sportigare karaktär.”

Expressen stämmer in i kören: “Bilderna på Hyundais nya värsting i30 N lovade mycket. Och när jag trycker på knappen med målflaggan förändras bilen till en liten mullrande och rolig leksak.”

Jag är helt golvad, vilken debut!
– Linus Adolfsson, Högsta Växeln

För att behålla körglädjen i alla lägen är det viktigt att i30 N ska kännas lika rolig att köra på rallybanan som på väg till jobbet. Enligt Högsta Växeln verkar vi ha uppnått just det.

”Jag är helt golvad, vilken debut! Hyundai har inte bara prickat helt rätt när det kommer till balansen mellan användbarhet och underhållningsfaktor, de har dessutom lyckats skapa en bil som faktiskt känns som en renodlad prestandaprodukt. Det här är inte bara en i30 med uppskruvad effekt och ny plåt – det här är en bil som på riktigt kan bli en framtida klassiker. ”

- Högsta Växeln

All-New-Hyundai-i30-N-(6)

Rymlig och komfortabel

i30 N är dock mer än bara snabb och rolig att köra - både Högsta Växeln och Alla tjänstebilar enas om att även komforten som krävs i vardagen finns där. Bagageutrymmet på 395 liter förvandlas till hela 1 301 liter med baksätet nedfällt. I uppfällt läge rymmer baksätet bekvämt två vuxna.

“Interiört så skiljer sig Hyundai i30 N från den normala 5-dörrars i30 genom de härliga sportstolarna som ger ett alldeles utmärkt stöd i alla leder och den sköna läderratten med de blå knapparna för körinställningar. Sportinstrumenteringen kompletteras av den 8” stora pekskärmen som innehåller bilens flesta funktioner. Här finns också sportdata som t.ex. varvtider etc.”

-Alla tjänstebilar

hyundai-2017-all-new-i30n-44-hires

imagegrid-zoomed-i30-n-tcr-bild1

i30 N utmanar konkurrenten

Teknikens Värld har testat vår i30 N Performance mot Honda Civic Type R - två bilar som båda är skapta för att väcka känslor. Att i30 N är lekfull, mångfacetterad och användarvänlig bidrar till resultatet: “Min röst faller på utmanaren Hyundai i30 N Performance som på första försöket sparkar in den GTI-dörr som många tillverkare inte ens vågar glänta på."

Även det variabla avgasljudet, som går från relativt subtilt i Normal-läge, till mer engagerat i Sport-läge, till målmedvetet kraftfullt med inslag av avgasknallar i N-läge, gör intryck: “Smattret vid gassläpp är beroendeframkallande.”

i30 PD N Performance Blue

Vill du också provköra i30 N?

  • Upplev maximal körläge
  • Testa fem olika körlägen; från ECO till N
  • Känna dig som en riktig rallyförare

Läs mer om i30 N Boka provkörning

PRESSEN OM VÅR NYA PRESTANDABIL i30 N
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se