Csm kona driving routes cover 9726bd4950

Roadtrip: Fem unika platser att besöka i sommar

Övrigt - 2 Augusti 2017

Har du semesterdagar kvar? Åk på en roadtrip till någon av Europas mest unika platser som enklast går att nå om du är bilburen.

Ring of Kerry - Irland

Ring of Kerry är en 200 km lång cirkelformad rutt i sydöstra Irland som lockat turister i åratal. Där möts du av ett slående naturlandskap med berg, dalar och sjöar men även långa stränder, slott och medeltida byar. Det finns gott om pubar och bed & breakfast att stanna på om du vill ta en paus eller sträcka på benen. Vill du utforska området till fots hittar du den pittoreska Kerry Way-stigen parallellt med vägen på många ställen.

Transfagarasan - Rumänien

Transfagarans-vägen kombinerar ett bländande vackert landskap med magkittlande turer genom tunnlar, svindlande kurvor, över broar och under viadukter. Enligt myten skapades Transfagarans-vägen av Rumäniens kommunistiska ledare Nicolae Ceausescu för att säkerställa en snabb tillflyktsort i händelse av en sovjetisk invasion. Det är en 150 kilometer lång väg genom den södra delen av den fantastiska bergskedjan Karpaterna. Notera att vägen ofta är stängd mellan oktober och juni på grund av snö.

Monti Sibillini loop – Italien

Vill du uppleva södra Italiens alla landskap på en dag? Då rekommenderar vi Monti Sibillini-loopen. Starta i den umbriska staden Spoleto från 1200-talet, passera genom olivlundar och vingårdar på väg till den muromgärdade staden Norcia (ett utmärkt stopp för lunch) för att sedan fortsätta upp i bergen till nationalparken Monti Sibillini innan du åker tillbaka till Spoleto i tid till middagen.

Trollstigen - Norge

Med hisnande utsikt, häpnadsväckande vattenfall, 11 serpentinsvängar och en 10 procenting stigning erbjuder Trollstigen i de norska bergen en av riktigt naturskön upplevelse. Det enda problemet du kommer att möta längs vägen är frestelsen att stanna vid var och en av de många betraktningsplattformar för att ta bilder av de episka landskapen. Liksom Transfagarasan stängs den under vintermånaderna.

Yttre Hebriderna - Skottland

I utkanten av Europa hittar du ögruppen Yttre Hebriderna. Perfekt att upptäcka med bil eftersom det i stort sett är en lång väg, med avbrott för några färjor, som sträcker sig längs alla öarna. Längs vägen hittar du kilometervis med övergivna vita sandstränder, vindpinade hedar och gamla monument att se och utforska. Alla med några av de färskaste skaldjuren att äta längs vägen - tänk havskräftor, kammusslor, hummrar och krabbor.

Hyundais Lifetime MapCare™ hjälper dessutom till att göra resan, oavsett vilket äventyr du har planerat, enkel och okomplicerad. Lifetime MapCare™ ingår kostnadsfritt för alla Hyundai-bilar med inbyggt navigationssystem från och med 2010. Men se till att uppdatera systemet hos din närmaste Hyundaihandlare innan du ger dig av, eftersom de kontinuerliga uppdateringarna optimerar ruttberäkningar, användbarhet och visuellt utseende. Dessutom kan du som Hyundaiägare använda kartan om du har senaste generationens smartphone.

Roadtrip: Fem unika platser att besöka i sommar
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se