Ioniq som tjanstebil artikel toppbild

SÅ FUNKAR PRIVATLEASING - OCH DÄRFÖR ÄLSKAS DET!

Privatleasing - 14 April 2016

Sällan har en trend slagit till så hårt och så snabbt i bilbranschen som privatleasing! Under 2016 steg siffrorna för personer som leasar sin bil till nästan 25% - nu är alltså nästan var fjärde ny bil privatleasad. Så hur funkar det att leasa en bil? Och varför har det blivit så populärt? Här är de fem svaren.

ikon-inkopspris-utan-text

1. Slipp lån – slipp kontantinsats

När man köper bil behöver man ofta ta lån med en kontantinsats på 20 procent, vilket kan bli en avsevärd summa som ska pungas ut direkt. Det slipper du vid privatleasing. Allt du behöver göra är att betala en fast månadsavgift.

ikon-service-utan-text

2. Inga oförutsedda utgifter

I månadshyran ingår vald modell, finansiering, värdeminskning och service enligt generalagentens rekommendationer. Dessutom kan du göra eventuella tillval som till exempel försäkring, vinterhjul och metallicdesign. Allt är framräknat utifrån kundens val av löptid där standarden är 36 månader, och en körsträcka på 4 500 mil.

ikon-vardeminskning-utan-text-600x400

3. Ingen oro för värdeminskning

Normalt säljer bilägare sina bilar efter några år. När det då är dags för att sälja kan bilen ha minskat i värde, och det är alltid svårt att förutse exakt hur stort det tappet blir. Med privatleasing behöver man inte fundera på värdeminskningen, eftersom man helt enkelt lämnar tillbaka bilen till återförsäljaren efter att avtalet har gått ut (normalt efter tre år).

4. Du slipper sälja bilen

Om du tycker att det är krångligt att sälja din bil, med de samtal som behöver föras med exempelvis återförsäljare eller privatpersoner, då underlättar privatleasingen. Du lämnar bara tillbaka bilen till bilsäljaren, och den tar en titt på att inget onormalt slitage har förekommit, sedan kan du åka hem – enkelt.

5. Du kan enkelt förnya dig

Om du tycker om nya bilar och gärna testar nya modeller är privatleasing perfekt. Du leasar bilen i 36 månader, eller tills du når 4 500 mil. Att gilla nytt har aldrig varit enklare.

i30-kombi-side

PRIVATLEASA
i30 Kombi

Ta del av rymliga utrymmen, tidlös design och smarta funktioner.

Till privatleasing Bygg din bil

ioniq-plug-in-side

PRIVATLEASA
IONIQ plug-in

El när du väljer, bensin när du behöver. Kör längre sträckor och bidra samtidigt till en bättre miljö.

Till privatleasing Bygg din bil

ioniq-hybrid-side

PRIVATLEASA
IONIQ hybrid

Roligare körning med lägre utsläpp och klassledande lastutrymmen.

Till privatleasing Bygg din bil

Hitta Hyundaihandlare med privatleasing.

Hitta handlare

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

SÅ FUNKAR PRIVATLEASING - OCH DÄRFÖR ÄLSKAS DET!
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se