Artikelbild i30 kombi rymlig smidig

SÅ UPPFYLLER HYUNDAI i30 KOMBI FAMILJENS BEHOV

Bilnyheter - 2 November 2017

En bil som är både rymlig och praktisk men samtidigt smidig i stan, det kan låta som en omöjlig ekvation. Med smart planerade utrymmen och toppbetyg i säkerhet lyckas Hyundai svara upp mot familjernas behov med den nya generationen i30 Kombi.

SUV:ar har vuxit i popularitet de senaste åren men kombin behåller sin starka ställning på den svenska marknaden, inte minst tack vare det generösa lastutrymmet i kombination med smidigheten på vägen. Nya Hyundai i30 Kombi har vuxit rejält

om man jämför med den tidigare generationen. Det generösa lastutrymmet rymmer nu hela 602 liter. Praktiskt utan att för den skull tumma på vare sig smidighet eller design.

i30-Kombi-compare

Upptäck vad nya i30 Kombi kan erbjuda just dig.

Om du bygger din egen version av bilen ser du vårt utbud av olika utrustningspaket så att du enkelt kan välja det som passar just dig.

Bygg din bilLäs mer om bilen

Du sitter bekvämt på alla platser i bilen och för småbarnsfamiljen finns det gott om plats att montera bakåtvända bilbarnstolar. ISOFIX-fästen gör också monteringen lättare. Med allt från barnvagnar till matkassar som ska få plats i bilen är lastutrymmet avgörande. Hyundai i30 Kombi är en av

de rymligaste bilarna i klassen med en lastöppning på cirka 80x100 cm, som gör den lätt att lasta i och ur. Lastlängden med uppfällt baksäte är cirka 100 cm. Trots det stora utrymmet på insidan är kombin smidig i trafiken vilket förstärks ytterligare av en mängd smarta förarstödsystem.

Det bra valet.

Hyundai arbetar målmedvetet för en säkrare vardag i trafiken och förutom att bygga smarta, energieffektiva och innovativa bilar så utrustar vi dem med den senaste säkerhetstekniken. Autobroms och filhållningsassistans är exempel på standardutrustning. Därför har Folksam utsett Hyundai i30 Kombi till ett ”Bra Val” när det kommer till bilsäkerhet.

Backkamera och parkeringssensorer fram och bak gör parkeringen på trånga utrymmen betydligt enklare. Döda vinkeln-varning, som varnar med ljus- och ljudsignal om ett fordon dyker upp snett bakom bilen när du är ute på vägen, gör att resan känns både säkrare och mer bekväm.
Hyundai har dessutom återigen bevisat att smarta tekniska funktioner inte behöver kosta skjortan. Nya i30 Kombi är

utrustad med autobroms med kollisionsvarning, filhållningsassistans, trötthetsvarnare för föraren och helljusassistent som standard.
– En bil måste inte vara jättestor för att kännas rymlig och heller inte kosta mycket pengar för att vara smart, säger Henrik Degling.

Sätt dig bakom ratten på en i30 Kombi.

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar din närmaste Hyundaihandlare dig så snart som möjligt.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

SÅ UPPFYLLER HYUNDAI i30 KOMBI FAMILJENS BEHOV
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se