Artikelbild i30 kombi snytt smart v2

SNYGGT OCH PRAKTISKT – HÄR ÄR NYA KOMBIN

Bilnyheter - 2 November 2017

Det har arbetats flitigt med designen i nya versionen av i30 Kombi. Både stora och små detaljer har förfinats – och det syns. För vem har sagt att rymligt inte kan vara snyggt?

En vanlig föreställning om en kombi är att den är ganska så trist. När det gäller prestanda, men framförallt till utseendet. En kombi ska ju vara både rymlig och praktisk, vilket ofta leder till att de där snärta sportbilslinjerna göms i skuggan av en stor

och klumpig bagagelucka. Men med nya i30 Kombi har ett gediget arbete gjorts med just designen. För det ska vara snyggt att åka praktiskt, och det utan att kompromissa med varken utrymme eller praktikalitet.

i30-Kombi-compare

Upptäck vad nya i30 Kombi kan erbjuda just dig.

Om du bygger din egen version av bilen ser du vårt utbud av olika utrustningspaket så att du enkelt kan välja det som passar just dig.

Bygg din bilLäs mer om bilen

nya i30 kombi back

Strömlinjeformat för ett sportigt uttryck, som tillsammans med den nya konstruktionen med en större andel viktsparande höghållfast stål, också påverkar vägegenskaperna till det bättre.

snyggt-praktiskt-interior-bild2

Smart och snyggt planerad kupé, för smartare resor.

snyggt-praktiskt-lampor-bild4

Kristallklart och kaxigt med LED-strålkastare (dual) med separata linser för halv- och helljus.

snyggt-praktiskt-falg-bild3

Lättmetallfälgar i antingen 16 eller 17 ” ger ett stilrent intryck.

snyggt-praktiskt-skarm-bild5

Det bra valet.

Hyundai arbetar målmedvetet för en säkrare vardag i trafiken och förutom att bygga smarta, energieffektiva och innovativa bilar så utrustar vi dem med den senaste säkerhetstekniken. Autobroms och filhållningsassistans är exempel på standardutrustning. Därför har Folksam utsett Hyundai i30 Kombi till ett ”Bra Val” när det kommer till bilsäkerhet.

Sätt dig bakom ratten på en i30 Kombi.

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar din närmaste Hyundaihandlare dig så snart som möjligt.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

SNYGGT OCH PRAKTISKT – HÄR ÄR NYA KOMBIN
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se