Pms 2018 cover

VÄRLDSPREMIÄR PÅ PARIS MOTOR SHOW 2018

Övrigt - 10 Oktober 2018

Under Frankrikes stora årliga bilmässa, Paris Motor Show, fanns mycket spännande att upptäcka. Bilarna som valts ut till vår monter representerade områdena design, framtidens mobilitetslösningar och prestanda. Dessutom presenterade vi inte bara en - utan två - världspremiärer! Båda våra helt nya i30 Fastback N och i30 N Option gjorde debut på mässan.


i30 Fastback N - unik i sitt segment

Som vår andra prestandamodell representerar i30 Fastback N både körglädje och elegant design. i30 Fastback N är C-segmentets första ”hot coupe”, och påminner på många sätt om sitt femdörrars hatchback-syskon, i30 N.

Det som utmärker i30 Fastback N är särskilt den unika kombikupékarossen. I samband med en kraftfull motor och ett mycket noggrant utvecklat chassi blir ha-begäret stort.

IMG 6220

i30 N Option - en personlig prestandabil

Vår N-linje fortsätter utvecklas med ännu en världspremiär - i30 N Option. Det är en uppdaterad modell av vår i30 N, nu extra racinginspirerad och personlig både på in- och utsidan. Unikt för i30 N Option är att erbjuda möjligheten att kunna skräddarsy sin N-bil.

Utöver våra prestandamodeller var även i20 Coupe WRC och i30 N TCR på plats, för att komplettera racingkänslan. De är våra tävlingsbilar, som med Hyundai Motorsport-teamet nått stora framgångar.

csm performance-zone 2218be9fc1

Highlights från mässan

Se de viktigaste ögonblicken från vår monter

Le Fil Rouge - en blick in i framtiden

Vår konceptbil Le Fil Rouge gjorde fransk debut under Paris Motor Show 2018. Med ett namn som betyder “den röda tråden” på just franska, visar bilen hur vår design både i dåtid, nutid och framtid hänger ihop.

Dessutom ger Le Fil Rouge en insyn i hur våra bilar kommer att se ut framöver, med vår nya designlinje “Sensuous Sportiness”. Den bygger på en harmoni mellan proportion, arkitektur, styling och teknik, som tillsammans skapar ett känslomässigt värde.

Framtidens mobilitetslösningar

Vi fortsätter satsa stort på progressiva modeller, vilket även märktes i vår monter. Där blev det tydligt att vi har marknadens bredaste utbud av elektrifierade bilar. På plats fanns bland annat KONA Electric. Som Europas första eldrivna kompakt-SUV och med en räckvidd på upp till 45 mil enligt WLTP-körcykeln, har modellen väckt stort intresse redan innan lansering. Det märktes även på mässan.

IMG 6134

csm future-mobility-zone f5bbc660c4

Vår nya NEXO fanns också i montern, som en av de få bränslecellsbilarna på mässan. Med vattenånga som enda utsläpp, en tanktid på 5 minuter och en räckvidd på upp till 75 mil enligt NEDC-körcykeln, är det verkligen en bil för framtiden.

Tillsammans med de nyare elbilsmodellerna fanns även IONIQ electric. IONIQ var vid lansering den första bilen i världen att erbjuda tre olika elektrifierade drivlinor baserat på en enda kaross.

VÄRLDSPREMIÄR PÅ PARIS MOTOR SHOW 2018
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se