En helt ny SUV-upplevelse.

Nya KONA är en kompakt SUV med ny design, kraftfulla motorer, smidiga uppkopplingsmöjligheter och de senaste säkerhetsfunktionerna. KONA har en rymlig, utmanande karossdesign som står brett på vägen och ger ett självsäkert intryck tack vare bilens eleganta och stilsäkra linjer. KONA erbjuder en fullfjädrad SUV-upplevelse med en hög sittposition för både överblick och komfort. Dessutom finns fyrhjulsdrift som tillval för bästa möjliga köregenskaper. Nya KONA har premiär efter sommaren 2018 – men du kan anmäla ditt intresse redan idag.

Anmäl ditt intresse


Fem stjärnor i NCAP

Hyundai KONA har belönats med fem stjärnor av den oberoende trafiksäkerhetsorganisationen Euro NCAP.
KONA kommer utöver sin moderna design att att levereras med den senaste säkerhetstekniken så du kan känna dig både snygg och säker ute på vägarna.

Euro-NCAP-2017

DESIGN-image-KONA

You style it.

Den djärva fronten med LED-strålkastare, nydesignade lättmetallfälgar och Hyundais nyutvecklade kaskadgrill kommer garanterat dra ögonen till sig. Låt KONA bli en del av ditt eget uttryck.

You-style-it-KONA-Detail-1

You-style-it-KONA-Detail-2

You-style-it-KONA-Detail-3

DYNAMIK-image-KONA

You push it.

Utmana dina gränser och utforska världen utanför. Med fyrhjulsdrift och 177 hästkrafter kommer varje resa bli minnesvärd.

You power it.

Vägvalen har aldrig varit fler. Men bara en väg är rätt. Din.

UPPKOPPLAD-image-KONA

You express it.

Håll dig uppkopplad med staden och samtidigt sammankopplad med världen omkring dig. Nya KONA erbjuder smarta uppkopplingsmöjligheter för din mobil genom Apple CarPlay och Android Auto samt sladdlös laddning. Den senaste innovativa tekniken möjliggör en modernare resa var du än befinner dig. Du bestämmer själv när det är dags att koppla upp eller koppla av.

SAMMANKOPPLAD-image-KONA

Anmäl ditt intresse för Hyundai KONA

*
*
*
* Obligatorisk uppgift
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy
Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

DELA DEN HÄR BILEN

Undrar du något?

Vill du få hjälp att välja utrustningspaket eller få svar på knepiga frågor?

Vi finns i chatten till höger eller i nedan kanaler kl 8-18 på vardagar för att hjälpa till!

Eller besök din Hyundaihandlare för att få veta mer.

Hitta Hyundaihandlare

Kontakta oss på kundservice@hyundai.se eller 020-677 677

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se