Nya Santa Fe lanseras hösten 2019

Nya Santa Fe - vår flaggskeps-SUV

Med design, innovation och säkerhet i centrum

nya-santa-fe-compressor


  • Självsäker och kraftfull premiumdesign
  • Klassledande rymlighet för ökad komfort
  • Utrustad med unika säkerhetsfunktioner

Vill du veta mer?

En kraftfull SUV

Nya Santa Fe har uppdaterade dimensioner framtagna för att passa dig som vill ha en kraftfull och rymlig SUV, som samtidigt känns smidig. Den nya storleken leder dessutom till ökad komfort för både passagerare och förare. Även den bakre sikten har förbättrats med 41 procent, och lastkapaciteten i bagageutrymmet har vuxit med 40 liter till 625 liter (VDA).

Nya generationen Santa Fe lanseras med en dieselmotor som möter Euro 6d och de nya utsläppskraven.

Den stora 2.2-liters CRDi-motorn har 200 hk (144 kW) och förbättrad bränsleförbrukning på 3-4 % tillsammans med den nyutvecklade 8-stegade automatlådan.

Nya Santa Fe har även ett avancerat fyrhjulsdriftsystem som kallas HTRAC. Det anpassar vridmomentet baserat på hjulgrepp och bilens hastighet, samt assisterar föraren i alla situationer.

Interiör och exteriör

Fjärde generationen Santa Fe är elegant designad med iögonfallande dubbla framljus samt vårt signum kaskadgrillen. Exteriören karaktäriseras av en självsäker, bred hållning, vilket skapar ett atletiskt och kraftfullt utseende.

På insidan har bilen designats för att vara både sofistikerad och ergonomisk. Resultatet blir en kombination av funktionalitet och premiumkvalitet, samt ökad rymlighet.

New Generation Hyundai Santa Fe Interior (2)

santa-fe-teknik-compressor


Teknik och uppkoppling

Nya Santa Fe erbjuder en mängd uppkopplingsmöjligheter. Som tillval finns ett 8-tums infotainmentsystem integrerat med navigation, media och stöd för både Apple CarPlay och Live Services.

Säkerhets- och förarassistansfunktioner

Unikt för bilen är den nya funktionen Rear Occupant Alert, som övervakar de bakre sätena för att identifiera kvarvarande passagerare och larma när föraren lämnar bilen. Även Rear Cross- Traffic Collision-Avoidance Assist är en helt ny funktion. När bilen backar ut från ytor med dålig sikt varnar inte bara systemet föraren för fordon som närmar sig bakifrån, utan bromsar även bilen automatiskt för att undvika kollision.



santa-fe-säkerhet-compressor

Anmäl ditt intresse för nya Santa Fe

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Undrar du något?

Saknar du någon information eller vill få svar på en knepiga fråga?

Vi finns i chatten till höger eller i nedan kanaler kl 8-18 på vardagar för att hjälpa till!

Eller besök din Hyundaihandlare för att få veta mer.

Hitta Hyundaihandlare

Kontakta oss på kundservice@hyundai.se eller 020-677 677

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se