Originalservice

Regelbunden service är viktigt för att din Hyundai ska fortsätta vara lika säker och pålitlig som när du först köpte den. Att du som bilägare följer serviceplanen är också en förutsättning för att bilens garanti ska gälla.

Vi utför service och reparationer enligt fabrikens senaste rekommendationer och har tillstånd att hantera garantiarbeten och tekniska uppdateringar.

Så fort en ny bil kommer ut på marknaden utbildas våra tekniker för att ta hand om den på bästa sätt.

Hitta ditt serviceställe Boka service direkt


Originalservice 6+

Service för bilar äldre än 6 år.

För dig som har en Hyundai som är äldre än sex år finns ett prisvärt serviceprogram – Hyundai Originalservice 6+. Servicen är anpassad efter bilens ålder och servicebehov, för att bibehålla kvaliteten och säkerheten hos din lite äldre bil. Den ger dig den tryggheten det innebär att lämna bilen till en auktoriserad verkstad med utbildade Hyundaitekniker. Tack vare erfarenhet och kunskap om bilarna vet vi när det är dags för byten. Våra tekniker är bäst på Hyundai.

Till exempel så kostar en Hyundai Originalservice 6+ på en i10 från 1 495 kronor. Erbjudandet gäller bilar som är sex år eller äldre med bensinmotor. Priset är av generalagenten rekommenderat cirkapris. Lokala avvikelser kan förekomma.

Hitta ditt serviceställe Boka service direkt


Vanliga frågor kring service

Hur ofta ska man serva sin bil?

Det får du reda på om du tittar i serviceboken. Hur ofta bilarna ska servas beror dels på vad det är för modell och dels hur gammal bilen är. Som en tumregel ska bilen in på service minst en gång om året (räknat från första registreringsdag).

Är det nödvändigt att serva om bilen går som den ska?

Ja, om du vill att din bil ska förbli säker och pålitlig. Kanske har du investerat många tusen kronor i tillval för att få den senaste säkerhetsutrustningen? Att sköta bilens service är minst lika viktigt ur

säkerhetssynpunkt. Att snåla in på underhållet kan också bli en dyr historia. Har du inte servat enligt serviceboken, gäller inte garantin. Du riskerar då att få betala reparationer själv, som du annars hade fått ersättning för.

Varför Hyundai Originalservice?

Vi använder alltid originaldelar från Hyundai, att använda reservdelar från andra tillverkare kan påverka bilen negativt. Det finns också en risk att underhållsservice hos någon som inte är auktoriserad av Hyundai är mindre omfattande. Teknikerna är inte utbildade på våra bilar, har inte våra specialverktyg och kan inte bilarna på samma sätt som våra Hyundaitekniker.

Några av fördelarna med att låta en auktoriserad Hyundaiverkstad serva din bil:

  • Originalservice med rekommenderade intervalltillägg och rätt stämpel i serviceboken
  • Rätt utrustning, rätt utbildning och rätt originalreservdelar
  • Kontroll och uppdatering av bilens mjukvara. Till exempel Map Care för navigationen
  • Högre andrahandsvärde
  • Prisvärt, bekvämt och tryggt – våra certifierade tekniker är specialister på Hyundai
  • Oavsett hur gammal din bil är får du alltid 1 års förlängning på din Hyundai Vägassistans
  • Vi genomför alltid en avsynskontroll så att din garanti mot genomrostning fortsätter att gälla i upp till 12 år

Serviceavtal

De flesta av våra återförsäljare kan erbjuda serviceavtal, där service ingår till en fast månadskostnad. Fråga om serviceavtal när du finansierar din bil hos oss.

Boka tid hos ditt serviceställe.

*
*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och kommer kontakta dig så snart vi kan. Har du några frågor eller funderingar och hellre vill ringa når du oss på 020-677 677. En bekräftelse skickas även till den e-post adress du angivit


Originalservice och
Originalservice 6+

Fackmässigt arbete, personligt bemötande och besökstid som passar dig. En auktoriserad verkstad ger din bil rätt service, reparation och tillbehör.

Läs mer

Säsongskontroller

Varje årstid ställer sina krav på bilen. Våra tekniker förbereder så att din bil klarar snö och is inför vintern och de långa bilturerna på sommaren.

Läs mer

Förbesiktning

Slipp överraskningar när du ska på bilbesiktning. Kom till din Hyundaiverkstad så gör de en kostnadsfri kontroll av din bil innan du kör till besiktningen.

Läs mer

Reparation och slitage

Vi reparerar såväl skador som slitage så att din bil fortsätter vara av högsta kvalitet. Till exempel vid stenskott, bromsbyte och karosskador.

Läs mer

Däck och hjul

Spara tid, kraft och utrymme – lämna in din bil för byte av hjul hos oss. Däcken kontrolleras av våra experter så att du färdas säkert.

Läs mer

Multimedia och
navigation

När du servar bilen hos en Hyundaiverkstad utförs en uppdatering av ditt navigationssystem. Här får du även info om hur du ansluter din mobiltelefeon.

Läs mer

Hyundai Original

Originaldelar och tillbehör är det bästa alternativet för din Hyundai. De är tillverkade för att hålla lika hög kvalitet som delarna som monterades när bilen byggdes i fabriken.

Läs mer

Program-
uppdateringar

När du servar bilen hos en Hyundaiverkstad uppdaterar vi alltid med den senaste mjukvaran för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt bilägande.

Läs mer
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se