Artikelbild topp biltekniken du inte vill leva utan

BILTEKNIKEN DU INTE KOMMER VILJA LEVA UTAN

Teknik - 21 Februari 2017

Den tekniska utvecklingen i bilar har gått både snabbt och långt de senaste åren. För vem älskar inte bilar fullpackade med smarta funktioner? Kör du en bil som är några år gammal kan en provkörning i en ny modell bli en riktig aha-upplevelse! Här berättar vi om den senaste tekniken.

Säkerhet

Toppbetyg i säkerhet är viktigt för oss.

Tucson-TL-Highlightblocks27

Autobroms

Radarn och kameran söker av vägen framför dig och varnar om framförvarande fordon eller fotgängare kommer farligt nära. Skulle risk för kollision uppstå bromsar bilen automatiskt.

Se tekniken i Santa Fe

trotthetsvarnare-bild

Trötthetsvarnare för föraren

Genom att analysera din styrning, hur bilen ligger i körfältet och körtiden, kan bilen upptäcka om din uppmärksamhet börjar brista och då varna om att det kanske är dags för en paus.

Se tekniken i nya i30

Tucson-TL-Highlightblocks28

Dödavinkelvarning

Sensorer i bakre flyglarna känner av om ett annat fordon befinner sig i döda vinkeln och varnar med en akustisk signal om du slår på körriktningsvisarna. Perfekt för stadstrafik när du vill ha extra säkerhet inför filbyten.

Se tekniken i Tucson

Tucson facing right

Vilken Hyundai passar dig?

Uforska bilarna med den senaste tekniken.

Komfort

Ny teknik gör resan bekvämare.

Nya-santa-fe-DM-HighlightsBlocks52

360 graders kamera

Trånga parkeringshus eller en trottoarkant som du gärna vill parkera nära mot blir en enkel match med denna finess. Genom en serie strategiskt placerade kameror får du en 360 graders vy av bilens omedelbara närhet. Att manövrera bilen i trånga utrymmen har blivit lätt!

Se tekniken i Santa Fe

i30-backkamera

Backkamera

Backkameran är en av de mest älskade funktionerna i nya bilar! Inget mer öppna dörrar och kika bakåt, eller osäkerhet inför att du inte kan se en hund som springer ut på vägen. Genom en blick på skärmen ser du vilket avstånd du har till godo och upptäcker låga objekt som är svåra att se genom speglarna.

Se tekniken i nya i30

SÄTT DIG BAKOM RATTEN

Boka en provkörning av din drömbil hos din närmaste Hyundaihandlare.
Hitta handlare

Smidig uppkoppling

Låt mobilen bli en del av bilen.

i30-2017--Image-Grid-block05

Sladdlös laddning

Sladdar är ett åbäke som en modern bil låter dig slippa. Nya IONIQ har en qi.laddplatta som gör att du kan ladda din smartphone utan sladd genom att helt enkelt lägga den på plattan. Om din mobil inte har funktionen automatiskt kan du bara köpa till ett laddskal. Smidigt!

Se tekniken i IONIQ

carplay-bild

Apple CarPlay

En väldigt efterfrågad funktion, som nya i30 ger. Se och skicka sms på pekskärmen, få sms upplästa samt diktera, spegla upp appar som Spotify, och så klart, ring. Uppkoppling med fokus på vägen! Nya i30 har även stöd för Android Auto, som ännu inte nått Sverige.

Se tekniken i nya i30

navigation-sanatfe-bild

Pekskärmen visar dig inte bara vart du ska åka utan tipsar dig även om fartkameror, väder och trafikläget. Hitta nya utflyktsmål och upptäck nya platser utan onödiga omvägar.

Se tekniken i Santa Fe

Tucson facing right

Vilken Hyundai passar dig?

Uforska bilarna med den senaste tekniken.

BILTEKNIKEN DU INTE KOMMER VILJA LEVA UTAN
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se