Toppbild artikel sommarsemester johanna olsson

BLOGGAREN JOHANNA OLSSONS BÄSTA TIPS FÖR SOMMARSEMESTERN

Biltest - 11 Juli 2016

Ett fullpackad bagageutrymme, en kopp kaffe och en bra podd i högtalarna. Det är bloggaren Johanna Olssons recept för en lyckad start på sommarsemestern. Nya Hyundai i30 GO! Edition är dessutom fullpackad med extra utrustning som gör bilsemestern ännu bättre.

Maldiverna, USA och London. Bloggaren Johanna Olsson älskar att resa och läsarna kan följa hennes inspirerande vardag på olika platser i världen. När sommaren äntligen är här sätter hon sig gärna i en bil och styr kosan mot Italien och Amalfikusten.

Hon var där för två år sedan och ända sedan dess har hon drömt om att åka tillbaka en dag. Amalfikusten med sin underbara natur, vackra vyer och imponerande klippor som leder rakt ner i det turkosa vattnet. Och de ljuvliga italienska smakerna som nästan är värda en resa i sig.

– Europa är så otroligt vackert på sommaren, då behöver man inte åka längre bort, säger Johanna Olsson.

Sedan fyra år tillbaka jobbar hon på heltid med sitt eget varumärke och bloggen med samma namn, som inspirerar både när det gäller mode, skönhet och livsstil. Att skapa sin egen resa och göra sina egna val är den filosofi hon försöker leva efter varje dag och som också får följa med på semestern.

Den är verkligen så bra! Det känns otroligt att en så liten bil kan vara så välutrustad, stabil och enkel att köra.
– Johanna Olsson om i30

i30-kombi-side

PRIVATLEASA
i30 Kombi

Ta del av rymliga utrymmen, tidlös design och smarta funktioner.

Till privatleasing Bygg din bil

ioniq-plug-in-side

PRIVATLEASA
IONIQ plug-in

El när du väljer, bensin när du behöver. Kör längre sträckor och bidra samtidigt till en bättre miljö.

Till privatleasing Bygg din bil

ioniq-hybrid-side

PRIVATLEASA
IONIQ hybrid

Roligare körning med lägre utsläpp och klassledande lastutrymmen.

Till privatleasing Bygg din bil

– Mitt allra bästa tips inför sommarsemestern är att tänka bortanför de klassiska semesterorterna och våga göra annorlunda val. Titta på sträckan du ska köra i Google Maps och se vad det finns för små platser att upptäcka längs vägen.

Hon kommer själv att packa bilen full, sätta på en bra podd i högtalarna och låta sommaren susa förbi utanför bilfönstret på sin väg mot nya äventyr.
– Jag älskar friheten med att resa i en bil. Känslan av att bara kunna stanna till precis där man vill, ta ett dopp och sedan slänga på sig en t-shirt över solbruna axlar och köra vidare, säger Johanna.

JOHANNAS FEM BÄSTA RESMÅL

Positano Amalfikusten
Cannes Franska rivieran
Rom Italien
Comosjön Italien
Capri Italien

artikelbild-sommarsemester-johanna-olsson-3-1

Med en önskan om en bil med hög komfort och en bra körupplevelse passar den extrautrustade Hyundai GO! Edition perfekt när det är dags att ge sig ut på vägarna.

– För mig är det viktigt med en bil som är enkel att köra och med bekväma säten så att man verkligen kan koppla av och fokusera på vägen. Och packutrymme! Det måste vara bra packutrymme. Jag vill alltid ha med mig fler saker än vad jag får plats med, säger Johanna.

Smart bagageutrymme är en av egenskaperna i Hyundai i30 GO! Edition, som även satsar på extra utrustning som tonade bakrutor, mediastreaming, backkamera och navigation för en smidigare resa.
– Den är verkligen så bra! Det känns otroligt att en så liten bil kan vara så välutrustad, stabil och enkel att köra. Den känns väldigt fräsch både invändigt och utvändigt och backkameran var ett stort plus. Dessutom får det plats med mycket mer packning än vad man kan tro i den lilla bilen, säger Johanna Olsson.
Den snygga bilen erbjuder därmed mycket under ytan, och löser den svåra ekvationen med god bränsleförbrukning samtidigt som den har bra prestanda. Resan kan börja, och sommaren väntar...

Uppdatering: Hyundai i30 GO! Edition har utgått. Upptäck Hyundai i30.

Känslan av att bara kunna stanna till precis där man vill, ta ett dopp och sedan slänga på sig en t-shirt över solbruna axlar och köra vidare.
– Johanna Olsson

FAKTA JOHANNA OLSSON

Yrke Driver mode- och livsstilsbloggen johannaeo.se
Aktuell med Sin första klädkollektion senare i år.
Favoritresemål Italien
Följ Johanna Instagram @johannaeolsson
Snapchat @johannaeo
Bästa packningstips Packa kläder som går ton i ton med varandra. Då ger bara ett fåtal plagg möjlighet till mängder av kombinationer. Jag har alltid med mig en travel router för att ha tillgång till internet överallt i hela världen, även i bilen.

profilbild-sommarsemester-johanna-olsson

BLOGGAREN JOHANNA OLSSONS BÄSTA TIPS FÖR SOMMARSEMESTERN
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se