Highlight style view 1

5 ANLEDNINGAR TILL ATT NYA i30 ÄR BILEN FÖR DIG

Biltest - 27 Januari 2017
i30

Gott om plats, bra uppkoppling eller bäst garantipaket? Vad är viktigast för dig när du ska välja bil? Med nya i30 5-dörrars och i30 Kombi vill Hyundai göra valet enklare för dig. Här är fem anledningar till att du inte kommer behöva kompromissa.

1. Köregenskaper

Det finns många fördelar med att en bil blir lättare. Nya Hyundai i30 väger 28 kg mindre än sin föregångare vilket inte bara gör den snabbare utan också bränslesnålare, vilket är en fördel för både plånboken och miljön. Den nya karossen är tillverkad av 53 procent ultrahållfast stål vilket inte bara reducerar vikten utan också bidrar till ökad krocksäkerhet.

Inte heller den som gillar snabb, responsiv körning blir besviken. Det nyutvecklade drivlineprogrammet med turboladdade motorer och en smidig, 7-stegad dubbelkopplingslåda ger ännu roligare körning som imponerat på branschpressen.

Här är nya i30


■ 53 % ultrahållfast stål.

■ Klassledande lågt luftmotstånd.

■ Nytt motorprogram med två turboladdade bensinmotorer; 1.0 T-GDI (120 hk) 1.4 TGDi (140 hk) samt dieselturbon 1.6 CRdi (110 eller 136 hk).

■ Multilänks bakhjulsupphängning.

Pressen om Hyundai i30


”Nya i30 känns stabil och reagerar kvickt och precist på rattutslag.”
– Vi Bilägare

”Motorn samarbetar med den sju-stegade dubbelkopplingslådan på ett vis som påminner om synkade balettdansöser. Kombinationen är galant. Växlingarna sker sömlöst och snabbt.”
– Högsta Växeln

i30-Kombi-compare

Premiär för nya i30 Kombi.

Ny snygg design, enastående bränsleekonomi och senaste säkerhetsfunktionerna gör i30 Kombi till ett självklart val för den moderna familjen.

Bygg din bilLäs mer om bilen

Hur skulle du utrusta din nya i30?

Välj mellan våra fullmatade utrustningspaket.

Bygg din bil

bild-i-artikel-i30-sa-tycker-pressen-3


2. Säkerhet

Hyundai arbetar hela tiden med att utveckla avancerad teknik som ökar säkerheten på vägen.

Säkerhetsutrustningen i nya i30 är väl tilltagen redan i komfortversionen och är den första av biltillverkarens bilar som har utrustats med förarvarningssystemet Driver Attention Alert, DAA. Systemet upptäcker om förarens uppmärksamhet på vägen börjar brista och varnar då med både en ljud- och en ljussignal. Dags att ta en paus?

Säkerhetsfunktioner

Nya Hyundai i30 är utrustad med den senaste säkerhetstekniken, som standard, t ex:
■ Autobroms med kollisionsvarning.
■ Filhållningsassistans.
■ Trötthetsvarnare och helljusassistent.


Sätt dig bakom ratten på en i30.

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar din närmaste Hyundaihandlare dig så snart som möjligt.


3. Design

Det är detaljerna som gör skillnaden, inte bara för utseendet utan också för hela känslan i bilen. Den nyutvecklade kaskadgrillen har blivit ett signum för Hyundais design som utstrålar både styrka och snabbhet på vägen. Den avsmalnande siluetten och stötfångarens tredimensionella uttryck bidrar till bilens tidlösa och sportiga karaktär.

bild-i-artikel-i30-sa-tycker-pressen-4

Pressen om Hyundai i30


”Utseendet är mer välslipat och påminner faktiskt starkt om både Golf och Audi A3.”
– Vi Bilägare

”Hyundais i30 tar sig an ett generationsskifte som visar vilket superår 2017 blir. Speciellt för den som gillar design och underhållning.”
– Baws.se

3 x Snyggt och bekvämt


■ Zonindelad luftkonditionering gör att du och din medpassagerare i framsätet kan ha olika temperatur i bilen.

■ En elektrisk parkeringsbroms är inte bara smidig utan tar dessutom mindre plats.

■ Skjutbara armstöd gör resan ännu bekvämare.

Hur skulle du utrusta din nya i30?

Välj mellan våra fullmatade utrustningspaket.

Bygg din bil

4. Utrymmen

Väl på plats bakom ratten slås du lätt av rymligheten i bilen. Och det är inte bara en känsla. Nya Hyundai i30 är en av de rymligaste bilarna i sin klass. i30:s sportiga utsida kompletteras av en interiör som känns sofistikerad och avslappnad.

Pressen om Hyundai i30


"I nya i30:n kan du vara din egen DJ och ladda mobilen med trådlös laddare som en riktig chef. För den som vill segla säkert på vägarna och göra allt detta är Hyundais nya modell ett måste."
– Baws.se


5. Uppkopplingsmöjligheter

I en uppkopplad värld är bilen inget undantag. Det har Hyundai tagit fasta på. Tack vare avancerade uppkopplingsmöjligheter och den smidiga 8’’ pekskärmen kan du via Apple CarPlay och Android Auto använda din iPhone eller Android smartphone på ett säkert sätt under resan som blir både bekväm och underhållande. Som första bil i klassen erbjuder nya i30 dessutom effektiv trådlös laddning med hjälp av en laddplatta.

Hitta vägen eller en bra restaurang?

Navigationssystemet inkluderar en sjuårig prenumeration på tjänsten LiveServices med bland annat trafikinformation (inklusive fartkameror). Kartorna kan du uppdatera gratis vid service hos en auktoriserad Hyundaiverkstad.

bild-artikel-i30-uppkoppling


Sätt dig bakom ratten på en i30.

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar din närmaste Hyundaihandlare dig så snart som möjligt.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

5 ANLEDNINGAR TILL ATT NYA i30 ÄR BILEN FÖR DIG
i30
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se