Toppbild artikel begagnat

DET HÄR ÖKAR VÄRDET PÅ DIN BEGAGNADE BIL

Bilnyheter - 11 Juli 2016

Med rätt tillbehör och utrustning har du större chans att få bättre betalt för din bil när det är dags att sälja, enligt en ny undersökning. Här är valen du ska göra för att få mer i plånboken när du sen vill sälja.

Automatisk farthållare och dödavinkelvarnare är bland den mest efterfrågade utrustningen i begagnade bilar. Det visar undersökningen som genomförts av TNS Sifo på uppdrag av KVD. Med rätt utrustning från början kan bilen alltså bli mer efterfrågad på andrahandsmarknaden.
– Det här är utrustning som efterfrågas stort också när det gäller nya bilar och ingår i flera av våra bilmodeller. Vi satsar hela tiden på att uppdatera våra bilar med de senaste tekniska lösningarna inom säkerhet. Till exempel är våra populära bilar inom crossoversegmentet, Tuscon och Santa Fe, utrustade med både dödavinkelvarning och autobroms, säger Henrik Degling, produktchef på Hyundai.

Undersökningen visar också att kvinnor och män prioriterar olika när det kommer till utrustning. För männen är automatisk farthållare viktigast följt av multifunktionsratt.
Tucson-TL-Highlightblocks28

För kvinnorna å andra sidan är eluppvärmd bilruta det viktigaste medan automatisk farthållare kommer först på sjunde plats.

28 procent av kvinnorna önskar också praktiska lastlösningar för till exempel matkassar i bagaget, ett område där det nästan bara är fantasin som sätter gränserna över utbudet.
– Här gäller det att skilja på hur bilen är utrustad när den kommer från fabrik och tillbehör som går att köpa till. Det går att välja till allt från cykelhållare till klädhängare och krok för hämtmat i efterhand men i grund och botten handlar det om att hitta finurliga lösningar som gör bilarnas utrymmen större. Våra småbilar som i10 och i20 till exempel upplevs som mycket större tack vare sin smarta konstruktion, säger Henrik Degling.
Nya-santa-fe-DM-HighlightsBlocks25

Hitta den begagnade bilen för dig.

TIll Begagnat by Hyundai

Det finns också några enkla och smarta tips att tänka på när det gäller just lastutrymmet som kan göra stor skillnad för bilens andrahandvärde.
– Bagagerumsmatta och lastskydd är två tillbehör som ökar andrahandsvärdet på bilen väsentligt. Mattan skyddar bagageutrymmet från allehanda smuts och lastskyddet håller stötfångaren fri från repor vid in- och urlastning. När det sedan är dags att sälja bilen kan man enkelt ta bort dessa och vips så har man en repfri stötfångare och ett rent, snyggt och näst intill nytt bagageutrymme, säger Jonas Van den Tempel, försäljningschef på Hyundai After Sales.

DEN MEST EFTERFRÅGADE UTRUSTNINGEN
Automatisk farthållare
Eluppvärmd framruta
GPS
Multifunktionsratt
Dödavinkelvarning
Helljus som bländar av automatiskt vid möte

(Källa: KVD)


tucson-side

Tuscon

Vår lite mer kompakta SUV har utrustats med både autobroms och dödavinkelvarning. Varning för korsande trafik vid backning ur parkeringsficka och eluppvärmd ratt är några andra exempel på smart teknologi som bidrar till en storslagen körupplevelse.

Mer om bilen Bygg din bil

Santa Fe Side

Santa Fe

Den klassiska SUVen har bland annat 360-graderskamera och adaptiv farthållare för en fulländad säkerhetsutrustning. Dessutom kan dödavinkelvarning, filbytesvarning, autobroms och en konstruktion som är optimerad för högsta säkerhet läggas till listan över avancerade funktioner.

Mer om bilen Bygg din bil

i30 Side

i30

Den älskade i30 har länge varit en storsäljare tack vare sin behagliga körupplevelse, snygga design och smarta bränselekonomi som både ger bra prestanda och låg förbrukning. Utrustningspaketet för i30 bidrar både till en skönare färd och ökad säkerhet med allt från farthållare till rattvärme.

Mer om bilen Bygg din bil

DET HÄR ÖKAR VÄRDET PÅ DIN BEGAGNADE BIL
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se