Elbil ioniq biltest

SÅ TYCKER PRESSEN OM IONIQ

Biltest - 8 September 2016

Vi har lanserat elhybriden, laddhybriden och elbilen IONIQ. Vad tycker branschpressen om bilarna? Här är experternas omdömen.

Vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017!

En elbil vinner Teknikens Världs Stora Bilpris 2017! Inte vilken elbil som helst heller, utan IONIQ electric som imponerat med körglädje, klassledande räckvidd och en attraktiv prisnivå. För nionde året i rad som delas priset ut av den renommerade motortidningen, och IONIQ electric var en av de tio bilar som testades i hård konkurrens med bland annat Alfa Romeo Giulia Q och Volvo V90. Efter den tuffa testkörningen på svenska vägar röstades IONIQ electric fram som segrare.

Teknikens Världs motivering:
”Först i världen med att erbjuda samma bil med tre olika drivlinor: elhybrid, laddhybrid och elbil. Hyundai Ioniq Electric har säkra köregenskaper och räckvidd som räcker till för dagligt bruk. Med sin okomplicerade design, stora användbarhet och ett förhållandevis lågt pris är detta en elbil för folket!” Läs merTekniknesVarld-StoraBilpris2017-290x225

Bygg din egen version av bilen eller kontakta din närmaste Hyundaihandlare.

Bygg din bilHitta Hyundaihandlare

"Volkswagen, Hyundai och Tesla bäst bland elbilarna när Folksam listar 2017 års säkraste och bränslesnålaste nybilar"

I december 2016 presenterade Folksam sin årliga lista över bränslesnåla bilar som också är säkra – och visar att hela sex av tio elbilar inte klarar kraven. En av fyra som får godkänt är nylanserade Hyundai IONIQ.

Samtidigt lyfts Hyundai IONIQ också fram av Euro NCAP som klassvinnaren 2016 när det gäller krocksäkerhet för små familjebilar.

ioniq hybrid

IONIQ hybrid

Drivs av både en bensinmotor och en elmotor. Batteriet laddas under körning genom att återvinna rörelseenergi.

Pris från 259 900 kr

Förmånsvärde fr. 807 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ plug-in

Laddhybriden drivs av el när du väljer det och bensin när du behöver det. Batteriet laddas under körning eller via sladd.

Pris från 319 900 kr

Förmånsvärde fr. 923 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer
ioniq hybrid

IONIQ electric

Drivs av en elmotor med ett batteri som laddas via sladd. Under körning återvinns rörelseenergi vid inbromsning.

Pris från 374 900 kr

Förmånsvärde fr. 1 132 kr/mån*

Bygg bilenLäs mer

IONIQ elbil gör det igen – bäst i test!

IONIQ electric står som vinnare – igen! Nu är det tidningen Auto Motor & Sport som har testkört och gjort en stor genomgång av fyra elhybrider och en elbil, Hyundai IONIQ. När allt från uppkopplingsmöjligheter till prestanda

och ekonomi har jämförts är det ingen mindre än jokern i leken som utnämns till Bäst i test.

Auto Motor & Sport, nr 2, 12 januari 2017

TestvinnareHyundai-korr1-01Bygg din egen version av bilen eller kontakta din närmaste Hyundaihandlare.

Bygg din bilHitta Hyundaihandlare

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

SÅ TYCKER PRESSEN OM IONIQ
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se