Nya i30 kombi header

6 BILFUNKTIONER DU INTE VILL VARA UTAN

Bilnyheter - 15 Februari 2017
i30

Det finns utrustning i bilar som man kanske inte tänker på innan köp, men som du fullständigt kommer älska när du har det i din vardag! Kolla in sex favoritfunktioner i nya Hyundai i30 här – och läs vad andra gillar mest.

i30-interior-bild

Rattvärme

En så enkel funktion - och så enormt älskad! När Hyundai frågade sina Facebookföljare vilken utrustning de gillade mest blev rattvärmen storvinnaren! Finns så klart i nya i30, och kommer förgylla dina kyliga morgonar.

Mer om nya i30

i30-2017-adaptiv-farthallare

Adaptiv farthållare

En ny funktion för många, som stiger starkt i popularitet! Den adaptiva farthållaren håller ett förbestämt avstånd till fordonet framför dig, och anpassar bilens hastighet. Fantastiskt vid köer, eftersom bilen bromsar in och börjar röra sig automatiskt.

Bygg din i30

i30-2017-mobil

Apple CarPlay

En efterfrågad funktion som nya i30 ger. Se och skicka sms på pekskärmen, få sms upplästa samt diktera, spegla appar som Spotify, och så klart, ring. Uppkoppling med fokus på vägen!

Mer om nya i30


i30-Kombi-compare

Premiär för nya i30 Kombi.

Ny snygg design, enastående bränsleekonomi och senaste säkerhetsfunktionerna gör i30 Kombi till ett självklart val för den moderna familjen.

Bygg din bilLäs mer om bilen

i30-2017--Image-Grid-block05

Sladdlös laddning

Trassliga sladdar är något man slipper i en modern bil. Nya i30 har en laddplatta som gör att du kan ladda din smartphone utan sladd. Om din mobil inte har funktionen automatiskt kan du bara köpa till ett laddskal. Smidigt!

Bygg din i30

i30-2017-highlightblocks28

Dödavinkelnvarning

Sensorer känner av om ett annat fordon befinner sig i döda vinkeln, och varnar dig om du slår på blinkers. Men det är inte den enda säkerhetsfunktionen i i30. Du har även filhållningsassistans, autobroms och kollisionsvarning som hjälper till att hålla dig trygg.

Mer om nya i30

i30-2017-highlightblocks16

Trötthetsvarnare för föraren

Genom att analysera din styrning, hur bilen ligger i körfältet och körtiden, kan bilen upptäcka om din uppmärksamhet börjar brista och då varna om att det kanske är dags för en paus.

Bygg din i30


Vad tycker ägarna och Facebookföljarna är den bästa bilutrustningen?

Rattvärmen är ju för go när man hoppar in i bilen en kall vinterdag. Och parkeringsassistansen är ju något som jag saknat och önskat på tidigare bilar.
/ Johan Utter på Facebook

Två års ägande och inte ett enda fel eller ens en fundering om att något skulle vara fel! Supernöjd med bilen som helhet, och är mest nöjd med nyckellöst system och all utrustning som fungerar perfekt!
/ i30-ägaren Örjan Wessberg

Rattvärme, farthållare, bak och fram sensorer samt backkamera. De jag använder mest.
/ Marcus Nifelvind på Facebook

En mycket trivsam bil med mycket bra komfort och utrymme. Driftekonomisk och en bil med körglädje. Ett lastvänligt bagageutrymme utan tröskel. En bil att glädjas åt. Är bara positiv till bilen.
/ i30-ägaren Åke Björkman

Rattvärmen = helt underbar. Farthållare också.
/ Anna Stigsdotter på Facebook

Snygg, rymlig och driftsäker. Massor av bil för pengarna!
/ i30-ägaren Peter Östhed


Sätt dig bakom ratten på en i30.

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar din närmaste Hyundaihandlare dig så snart som möjligt.

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

6 BILFUNKTIONER DU INTE VILL VARA UTAN
i30
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se